Badefilm // Bukkene Bruse på Badeland (2023) på Pirbadet

  • Pirbadet
  • 09. mars 11:00 14:15
Arrangement 16 9 BUKKENEBRUSE

Ta med deg hele familien og kom til Pirbadet for å oppleve denne van(n)vittige versjonen av eventyret om Bukkene Bruse! Dette helsprøe og fartsfylte eventyret er midt i blinken for de aller minste, de mellomste og de største publikummerne – og hva passer vel bedre enn å se filmen mens du plasker rundt i Pirbadet? Det actionfylte eventyret blir vist i Pirbadet lørdag 9.mars, kl. 11:00 og 13:00.

Dørene åpner en halvtime før filmstart.
Filmen vises ved et basseng på Pirbadet kl. 11:00 og 13:00.
Visningen varer i 1t 10 min.
Aldersgrense: filmen er tillatt for alle.
Filmen har norsk tale.

Om arrangementet: Du må bytte din billett til bånd ved inngangen til Pirbadet. Kosmorama tar deg imot og bistår med dette. Billetten gir kun tilgang til svømmebassenget hvor filmvisningen foregår. Hvis du ønsker tilgang til Pirbadet før og/eller etter filmvisningen, så er det mulig å kjøpe dette for 110,- på Pirbadet samme dag som visningen (9.mars). For praktisk info om Pirbadet, se her. Det er lov til å ta med egne badedyr, oppblåsbare madrasser etc. Merk at billetter til filmvisningen kjøpes via Kosmorama på Hoopla, billetter til ekstra bading på Pirbadet kjøpes på Pirbadet.

Om filmen: Animasjonsfilmen Bukkene bruse på badeland er basert på Bjørn Rørvik og Gry Moursunds suksessfulle barnebøker som presenterer det kjente folkeeventyret i moderne innpakning. I stedet for å dra til seters for å gjøre seg fete, vil de tre bukkene dra til badeland – men det skrubbsultne trollet har derimot en annen plan. Det er duket for en actionfylt og morsom tur på badeland av de sjeldne. Filmen er laget av produksjonsselskapet Qvisten Animasjon, som tidligere har stått bak familiefilmsuksesser som Dyrene i Hakkebakkeskogen (2016), Folk og røvere i Kardemommeby (2022) og de to Knutsen & Ludvigsen-filmene (2015/2020).