Wet Sand1 Wet Sand1 Wet Sand1 Wet Sand1

Wet Sand

  • 115 min
  • Sveits, Georgia
  • Samfunn
  • 4 Visninger
Wet Sand2
Wet Sand1
Wet Sand3
Wet Sand2

Vi befinner oss i en liten landsby ved Svartehavet i Georgia, der alle kjenner hverandre. En dag blir Eiko funnet hengt, noe som forstyrrer den naturlige balansen i lokalsamfunnet. Når barnebarnet Moe kommer til landsbyen, utløser det en uunngåelig erkjennelse av moderne drivkrefter i et samfunn hvor tiden har stått stille.

Les mer

Moe forsøker å gi bestefaren sin en hederlig begravelse, men beboerne har en annen agenda etter at de oppdager Moes store hemmelighet.

Verden er fylt med små og søvnige tettsteder, slik som det vi møter i Wet Sand, der tradisjoner og verdier har stått stille i mange år. I denne rørende fortellingen om seksualitet, fellesskap og familie tar regissør Elene Naveriani et oppgjør med religion og holdninger til LHBT-rettigheter i Georgia.


I forbindelse med markeringen av kvinnedagen 8. mars kommer generalsekretær i Amnesty International Norge, John Peder Egenæs for å holde en innledning til denne filmen, samt dokumentaren Fly So Far. Sammen med Human internasjonale dokumentarfilmfestival og Kosmorama, har Amnesty i tillegg produsert to podcaster i anledning kvinnedagen.

Visninger

Tirsdag 08. mars 19.30 19.30 Prinsen 2
Kjøp billett
Torsdag 10. mars 20.30 20.30 Prinsen 6
Kjøp billett
Fredag 11. mars 15.30 15.30 Kongesalen
Utsolgt
Søndag 13. mars 14.00 14.00 Prinsen 8
Kjøp billett

Informasjon

Originaltittel Wet Sand
Regissør Elene Naveriani
År 2021
Lengde 115 min
Land Sveits, Georgia
Språk Georgisk
Tekst Engelsk
Cast Gia Agumava, Eka Chavleishvili, Zaal Goguadze
SAMF Boy From Heaven

Filmen er en del av programserien

Samfunn