Ukjent landskap2 Ukjent landskap2 Ukjent landskap2 Ukjent landskap2

UKJENT LANDSKAP

  • 83 min
  • Norge
  • Norsk
  • 6 år
  • 3 Visninger
Ukjent landskap2

Hvordan skal man komme seg videre etter å ha mistet det kjæreste man har? På en liten gård utenfor Kongsberg lever en familie et alternativt liv i naturen, men harmonien tar slutt når mora blir kreftsyk og dør. De fire barna stiller ulike spørsmål, og faren prøver etter beste evne å fylle foreldrerollen som de før var to om. Samtidig som han bearbeider sin egen sorg, innser han at de kanskje må gi slipp på alle sine drømmer.

Les mer

Tidligere har Silje Evensmo Jacobsen vært serieskaper og regissør på TV-serien Team Ingebrigtsen, men med Ukjent landskap har hun laget et ganske annerledes familieportrett – både i form og i innhold. Å bevege seg mot en ukjent framtid blir som et langdistanseløp uten målstrek, og det hele formidles gjennom undrende og dvelende blikk fra perspektivet til både barn og voksne.

Dette er en sterk og rørende dokumentar om livet som må gå videre – men man må kanskje finne nye måter å leve det på. Filmen var en av to norske dokumentarer som ble plukket ut til den prestisjetunge Sundance-festivalen tidligere i år. Der vant den juryprisen for beste dokumentar.

Visninger

Fredag 08. mars 15.00 15.00 Prinsen 5
Kjøp billett
Lørdag 09. mars 17.00 17.00 Prinsen 6
Kjøp billett
Søndag 10. mars 17.00 17.00 Prinsen 6
Kjøp billett

Informasjon

Originaltittel UKJENT LANDSKAP
Regissør Silje EVENSMO JACOBSEN
År 2024
Lengde 83 min
Land Norge
Språk norsk, engelsk
Tekst engelsk

Filmen er en del av programserien

Norsk