The Grand Budapest Hotel1 The Grand Budapest Hotel1 The Grand Budapest Hotel1 The Grand Budapest Hotel1

THE GRAND BUDAPEST HOTEL

  • 100 min
  • USA, Tyskland, Storbritannia
  • Kulinarisk kino
  • 12 år
  • 1 Visning
The Grand Budapest Hotel3
The Grand Budapest Hotel1
The Grand Budapest Hotel2

Velkommen til Kulinarisk kino med Alma’s og Kosmorama! Vi viser Wes Andersons fantastiske The Grand Budapest Hotel på Alma’s samtidig som du får servert en tre-retters inspirert av filmen.

Les mer

Om filmen:

Wes Anderson rendyrker sin særegne visuelle stil i denne fornøyelige filmen, som utspiller seg på et luksushotell i mellomkrigstiden. Ralph Fiennes spiller hovedrollen som en concierge som blir venn med en pikkolo, samtidig som et kunsttyveri og en enorm familieformue skaper forviklinger blant hotellets gjester og ansatte.

Om arrangementet:

Vi oppfordrer deg til å kjøpe billetter sammen med dem du vil dra med, slik at dere får sitte ved samme bord. Ta kontakt med oss på admin@kosmorama.no hvis dere har kjøpt billettene separat. Vennligst ta kontakt hvis du har noen allergier. Filmen vises kl. 18.00 på Alma’s bar og kjøkken. Dørene åpner 17.30.

Arrangementet er en del av Kulinarisk kino, en programserie fra Kosmorama som setter matkultur i fokus og kombinerer smaksopplevelser med filmopplevelser. Kosmorama er svært stolt over å kunne samarbeide med noen av de fantastiske aktørene i matbyen Trondheim! Mer informasjon om Kulinarisk kino vil du finne på kosmorama.no og i våre øvrige kanaler etter hvert som festivalen nærmer seg.

Visning

Tirsdag 05. mars 18.00 18.00 Annet
Kjøp billett

Informasjon

Originaltittel THE GRAND BUDAPEST HOTEL
Regissør Wes ANDERSON
År 2014
Lengde 100 min
Land USA, Tyskland, Storbritannia
Språk engelsk, fransk, tysk
Tekst norsk
Skuespillere Ralph FIENNES, Tony Revolori, Adrien Brody

Filmen er en del av programserien

Kulinarisk kino