The African Desperate The African Desperate The African Desperate The African Desperate

THE AFRICAN DESPERATE

  • 97 min
  • USA
  • Spesialvisning
  • 12 år
  • 1 Visning
The African Desperate
The African Desperate

© Martine Syms. Courtesy the Artist; Sadie Coles HQ, London; and Bridget Donahue, New York


The African Desperate følger Palace Bryant gjennom en lang dag i 2017 som starter med hennes fullførte utdanning i Master of Fine Arts i upstate New York og ender på en undergrunnsstasjon i Chicago.

Les mer

Palace har ingen planer om å være med på skolens avslutningsfest! Hun hater skogen. Hvis dette var et realityprogram, ville hun ha vært den personen som ikke var der for å få venner. Palace må komme seg hjem, ingen steder er som hjemme.

Med et frodig bakteppe av sensommer, navigerer Palace gjennom fallgruvene ved selvrealisering og kunstverdenens absurditeter. Den amerikanske kunstneren Martine Syms' berømte konseptuelle modighet, humor, samfunnskritiske røst og levende visuelle språk, tar oss med på en intim, opprørsk og morsom reise gjennom pittoreske landskap og kunstnerstudioer, fra akademiske kritikere til bakseteklining, og fra en natt med en vill avslutningsfest til en ensom tur hjem morgenen etter.

Posten Moderne presenterer …

Posten Moderne har i år gått sammen med Kosmorama Trondheim internasjonale filmfestival for å lage et spesialkuratert filmprogram. Med inspirasjon fra festivalens programserie New Directors viser Posten Moderne presenterer ... et utvalg debut spillefilmer laget av internasjonalt anerkjente billedkunstnere. De utvalgte kunstnerne representerer ulike generasjoner og viser hver for seg hvordan det billedkunstneriske øyet kan være med på å skyve grensene for spillefilm-mediet. Opplev mesterlige og særegne filmopplevelser som aldri før har vært vist på det store lerretet i Midt-Norge!

Posten Moderne er Trondheims nye museum for moderne kunst og samtidskunst. Museet blir etablert i byens tidligere hovedpostkontor i Dronningens gate 10, et ikonisk jugendbygg fra 1911 av den lokale arkitekten Karl Norum. Museet planlegger åpning i første kvartal 2025 og vil presentere et skiftende utstillingsprogram av både anerkjente historiske kunstnere og samtidskunstnere, i tillegg til museets faste samling. Inntil museumsbygget står ferdig, presenterer Posten Moderne ulike kunstneriske prosjekter på offentlige arenaer i Trondheim.

Samarbeidet med Kosmorama er årets første eksempel på dette.

Visning

Fredag 08. mars 14.15 14.15 Prinsen 2
Kjøp billett

Informasjon

Originaltittel THE AFRICAN DESPERATE
Regissør Martine Syms
År 2022
Lengde 97 min
Land USA
Språk engelsk
Tekst engelsk
Skuespillere Diamond Stingley, Erin Leland, Cammisa Buerhaus

Filmen er en del av programserien

Spesialvisning