Ratatouille1 Ratatouille1 Ratatouille1 Ratatouille1

RATATOUILLE

  • 111 min
  • USA
  • Kulinarisk kino
  • 6 år
  • 1 Visning
Ratatouille2
Ratatouille1
Ratatouille1

Velkommen til Kulinarisk kino med Gubalari, hvor vi viser den fantastiske Disney-klassikeren Ratatouille!

Les mer

Om filmen:
Ratatouille er en moderne kulinarisk klassiker fra Disney. Opplev det franske kjøkkenet gjennom øynene til ei rotte! For Remy er ei rotte utenom det vanlige. Mens de andre rottene spiser hva enn de kommer over, så har Remy en unik evne og interesse for å sette ulike matretter sammen for å skape kulinarisk magi. Samtidig er ikke akkurat et menneske-kjøkken det beste stedet for ei rotte. Hvordan skal han da få oppfylle sin store drøm om å lage mat? Her kommer en ganske så udugelig menneskelig kokk inn - Alfredo Linguini.

Om arrangementet:
Vi oppfordrer deg til å kjøpe billetter sammen med dem du vil dra med, slik at dere får sitte ved samme bord. Ta kontakt med oss på admin@kosmorama.no hvis dere har kjøpt billettene separat. Vennligst ta kontakt hvis du har noen allergier. Filmen vises kl. 18.00 på Kjøpmannsgata Ung Kunst. Dørene åpner 17.30.

Arrangementet er en del av Kulinarisk kino, en programserie fra Kosmorama som setter matkultur i fokus og kombinerer smaksopplevelser med filmopplevelser. Kosmorama er svært stolt over å kunne samarbeide med noen av de fantastiske aktørene i matbyen Trondheim! Mer informasjon om Kulinarisk kino vil du finne på kosmorama.no og i våre øvrige kanaler etter hvert som festivalen nærmer seg.

Visning

Torsdag 07. mars 18.00 18.00 Annet
Kjøp billett

Informasjon

Originaltittel RATATOUILLE
Regissør Brad Bird
Jan Pinkava
År 2007
Lengde 111 min
Land USA
Språk engelsk
Tekst norsk
Skuespillere Brad Garrett, Lou Romano, Patton Oswalt

Filmen er en del av programserien

Kulinarisk kino