Coffee and Cigarettes Coffee and Cigarettes Coffee and Cigarettes Coffee and Cigarettes

COFFEE AND CIGARETTES

  • 95 min
  • USA
  • Kulinarisk kino
  • 6 år
  • 1 Visning
CC007 Cate Blanchett
Coffee and Cigarettes
CC008 Cinque Steve Joie 2

Bula Neobistro og Kosmorama ønsker velkommen til en uforglemmelig helaften med filmvisning av den evig kule Jim Jarmuschs-filmen Coffee and Cigarettes etterfulgt av fem-retters på Bula.

Les mer

Om filmen:
Denne stjernespekka antologifilmen av den eksentriske kultregissøren Jim Jarmusch tar for seg små og store samtaler som foregår over kaffe, sigaretter og gjerne noe god jazzmusikk. Filmet over 17 år, har Jarmusch samlet mennesker og skapt unike fortellinger, blant annet får vi se Bill Murray, Wu Tang Clan, Iggy Pop, Tom Waits og Jack og Meg White fra bandet The White Stripes. I tillegg spiller Cate Blanchett både seg selv og sin fiktive kusine.

Om arrangementet:
Vi oppfordrer deg til å kjøpe billetter sammen med dem du vil dra med, slik at dere får sitte ved samme bord. Ta kontakt med oss på admin@kosmorama.no hvis dere har kjøpt billettene separat. Filmen vises på Prinsen kinosenter kl.17.00, og maten serveres på Bula Neobistro ca. kl. 19.00.

Arrangementet er en del av Kulinarisk kino, en programserie fra Kosmorama som setter matkultur i fokus og kombinerer smaksopplevelser med filmopplevelser. Kosmorama er svært stolt over å kunne samarbeide med noen av de fantastiske aktørene i matbyen Trondheim! Mer informasjon om Kulinarisk kino vil du finne på kosmorama.no og i våre øvrige kanaler etter hvert som festivalen nærmer seg.

Visning

Onsdag 06. mars 17.00 17.00 Prinsen 2
Kjøp billett

Informasjon

Originaltittel COFFEE AND CIGARETTES
Regissør Jim Jarmuch
År 2003
Lengde 95 min
Land USA
Språk engelsk
Tekst ingen
Skuespillere Bill Murray, Tom Waits, Roberto Benigni

Filmen er en del av programserien

Kulinarisk kino