Eg har ord2 Eg har ord2 Eg har ord2 Eg har ord2 Eg har ord2 Eg har ord2

Verdenspremiere på Runar Gudnasons "Eg har ord"

Eg har ord vises for publikum første gang tirsdag 7. mars kl. 20.00 i Prinsen 5. Regissør og rapartist Runar Gudnason med produsent Turid Rogne innleder og stiller til samtale om filmen etter visning.

Kjøp billetter her

Artisten Runar Gudnason, best kjent fra rapgruppa Side Brok, reiser tilbake i tid for å finne ut hvorfor han ble rapper. På veien møter han inspirasjonskilder fra tiden han bodde i Danmark, og han leter etter svar i barndommen sin i Ørsta. Dette setter ham på sporet av rimekunstens uante muligheter.

Egentlig hadde Gudnason en drøm om å bli filmskaper. Med kamera dokumenterte han Københavns rapmiljø på 90-tallet, men etter hvert vokste ambisjonene om å starte med musikk selv. Dette skulle resultere i et av Norges mest særegne rapfenomener, Side Brok.

Selv om Gudnason har flyttet tilbake til hjembygda, har han opprettholdt kontakten med Danmark, ikke minst fordi sønnen Sigurd fortsatt bor der. I flere av filmens fine scener utforsker far og sønn rappens varierte verden sammen. Eg har ord er et lekent og humoristisk dykk ned i språkets hemmeligheter og kaster et lidenskapelig blikk på skandinavisk rapkultur.

Eg har ord3

Runar Gudnason

Rap-guru Runar Gudnasjon har samlet materiale til sin dokumentar i en årrekke.

Aktuelt