Askepott Askepott Askepott Askepott Askepott Askepott

Utendørs Askepott-premiere: Husk å kle deg godt!

Er du en av de heldige som rakk å sikre seg billett til utendørs-premieren på Tre nøtter til Askepott i Borggården? Vi håper du får en magisk filmopplevelse! Husk å kle deg godt, fra innerst til ytterst.

Fredag 12. november er det duket for utendørs-premiere på Tre nøtter til Askepott i Borggården. Billettene til de to forestillingene ble utsolgt på under én time.

Det å sitte stille utendørs i november, kan fort bli kaldere enn man tror. Ta derfor på deg varme klær i flere lag, og husk ull innerst. Lue og votter er selvsagt viktig. Det er lurt å ha med to sitteunderlag – ett til å sitte på og ett til å ha under føttene. Ofte er det på tærne man begynner å fryse først. Pledd eller sovepose for å holde beina varme er også et lurt tips.

Arrangørene er Kosmorama Trondheim internasjonale filmfestival og Trondheim Kino i samarbeid med Nidaros Domkirkes Restaureringsarbeider (NDR), SpareBank 1 SMN, Midtbyen Management og Nordisk Film.

Arrangementsstart visning 1: kl. 17:15, innslipp fra kl. 16:30.
Arrangementsstart visning 2: kl. 20:30, innslipp fra kl. 19:45.

Det er lurt å møte opp i god tid, for det blir aktiviteter i Borggården før visning. Det blir også salg av mat, drikke og godteri. Skuespillerne Astrid Smeplass og Cengiz Al kommer også til premieren.

Vi håper du får en fantastisk filmopplevelse i Borggården denne novemberkvelden.

Aktuelt