Fosenkaia Facebook event Fosenkaia Facebook event Fosenkaia Facebook event Fosenkaia Facebook event Fosenkaia Facebook event Fosenkaia Facebook event

Utekino på Kulturnatt

Bli med på gratis utekino under Kulturnatt!

Kosmorama Trondheim internasjonale filmfestival ønsker velkommen til utekino på Fosenkaia den 17. september under Kulturnatt. Det blir visning av filmen Knutsen & Ludvigsen og den fæle Rasputin (2015) for alle barn mellom 5 til 100 år. Senere på kvelden viser vi Det første store togrøveriet (1979) med selveste Sean Connery i hovedrollen. Filmvisningene er i samarbeid med Trondheim kommune, som en del av kommunens markering av at Dovrebanen feirer 100 år. Arrangementene er gratis og påmelding skjer her:

Kosmorama 20180914 1937

Våre beste utekinotips:

Filmvisning under åpen himmel er en unik opplevelse, men det er viktig å ta noen forholdsregler så man ikke fryser!

Sjekk alltid værmeldingen og kle deg etter den. Husk at det kan bli litt ekstra kjølig når man sitter i ro, så det er fint å ha med et ekstra lag.

Det kan være fint å ha med noe å sitte på for å isolere best mulig og holde varmen. Kanskje du har et sitteunderlag eller et pledd? Et skikkelig insider-tips er også at man kan ha med sovepose og dra den over beina hvis det er kaldt!

Aktuelt