002 Druk Mads Mikkelsen Photo By Henrik Ohsten 002 Druk Mads Mikkelsen Photo By Henrik Ohsten 002 Druk Mads Mikkelsen Photo By Henrik Ohsten 002 Druk Mads Mikkelsen Photo By Henrik Ohsten 002 Druk Mads Mikkelsen Photo By Henrik Ohsten 002 Druk Mads Mikkelsen Photo By Henrik Ohsten

Utekino: Et glass til

I anledning Levende bygater Krambugata inviterer DIGS, Trondheim kommune og Kosmorama til utekino!

Om Et glass til:

Et glass til
(2020) er et morsomt, rørende, livsbejaende og tankevekkende drama om vennskap, frihet, kjærlighet - og alkohol. Regissert av Thomas Vinterberg og med Mads Mikkelsen i hovedrollen.

Fire lærere og venner bestemmer seg for å teste Finn Skårderuds påståtte teori om at mennesket er født med en halv promille for lite i blodet. Teorien er at alkohol åpner sinnet for omverdenen og får kreativiteten til å blomstre. Resultatet er oppsiktsvekkende. Både undervisningen og selvtilliten bedrer seg, og vennene begynner for alvor å kjenne seg levende igjen. I takt med at glassene fylles, opplever noen fremgang, mens andre sporer av. Det blir tydelig at alkohol har sine positive sider, men også at den slags dristige forsøk kan ha alvorlige konsekvenser.

Filmen vil være på dansk med norsk tekst. Billett kjøpes via:
https://kosmoramafilmfest.hoopla.no/sales/etglasstil

Filmvisningen er en del av Levende bygater Krambugata.
For info om resten av programmet se: https://www.facebook.com/events/362602728829512

Kosmorama 20180914 1937

Våre beste utekinotips:

Filmvisning under åpen himmel er en unik opplevelse, men det er viktig å ta noen forholdsregler så man ikke fryser!

Sjekk alltid værmeldingen og kle deg etter den. Husk at det kan bli litt ekstra kjølig når man sitter i ro, så det er fint å ha med et ekstra lag.

Det kan være fint å ha med noe å sitte på for å isolere best mulig og holde varmen. Kanskje du har et sitteunderlag eller et pledd? Et skikkelig insider-tips er også at man kan ha med sovepose og dra den over beina hvis det er kaldt!

Aktuelt