Facebook utekino Facebook utekino Facebook utekino Facebook utekino Facebook utekino Facebook utekino

Praktisk info om Kulturnatt

Er du en av de heldige som rakk å sikre seg billett til utendørs-visninger på Kulturnatt? Vi håper du får en magisk filmopplevelse! Husk å kle deg godt, fra innerst til ytterst.

Fredag 15. september er det duket for utendørs-visning av Sjørøverplaneten og Jorden rundt på 80 dager på Transittkaia. Billettene til de to forestillingene er utsolgt, men hvis det skulle være avbestillinger, så vil de dukke opp i billettsiden vår her.

Det å sitte stille utendørs i september, kan fort bli kaldere enn man tror. Ta derfor på deg varme klær i flere lag, og husk ull innerst. Lue og votter er selvsagt viktig. Det er lurt å ha med to sitteunderlag – ett til å sitte på og ett til å ha under føttene. Ofte er det på tærne man begynner å fryse først. Pledd eller sovepose for å holde beina varme er også et lurt tips.

Vi stiller med klappstoler og benker til visningen, men varme klær må du stille med selv. For rullestolbrukere lager vi plass slik at det blir enkelt å komme seg frem. Paraply er ikke lov da det dekker for utsikten til andre gjester. Visningen er under åpen himmel - uansett vær.

Vi byr på gratis popcorn og det blir mulighet for å handle snacks og drikke.

Adressen for arrangementet er Transittgata 22, du vil bli møtt av våre ansatte i gule vester. Det er også mulighet for parkering på området, der står det også parkeringsvakter i gule vester.

Arrangørene er Kosmorama Trondheim internasjonale filmfestival og SpareBank 1 SMN.

Sjørøverplaneten (norsk tale/engelsk tekst, 7 år): Innslipp åpner 17.30 og filmen starter 18.00.

Jorden rundt på 80 dager (engelsk tale/norsk tekst, 11 år): Innslipp åpner 19.30 og filmen starter 20.30.

NB: har du billetter du ikke skal bruke? Ta kontakt med oss på admin@kosmorama.no slik at vi kan få gitt billettene til noen andre.

Vi håper du får en fantastisk filmopplevelse på Transittkaia denne septemberkvelden.

UTEKINO KULTURNATT

Aktuelt