3 The Quest of Alain Ducasse 3 The Quest of Alain Ducasse 3 The Quest of Alain Ducasse 3 The Quest of Alain Ducasse 3 The Quest of Alain Ducasse 3 The Quest of Alain Ducasse

Kulinarisk kino: The Quest of Alain Ducasse 4. september

Kosmorama Trondheim internasjonale filmfestival i samarbeid med Britannia Hotel inviterer til en eksklusiv visning av dokumentaren The Quest of Alain Ducasse etterfulgt av servering i den fantastiske Michelin-restauranten Speilsalen på Britannia Hotel.

KJØP BILLETTER

Billetter til arrangementet inkluderer filmvisning på Nova og påfølgende servering av Champagnelunsj i Speilsalen bestående av en 4-retters sjømatmeny basert på verdens beste sjømat fra Trøndelag, samt et glass Champagne ved ankomst. Øvrig drikke til maten kommer i tillegg.

OM THE QUEST OF ALAIN DUCASSE (2017):

Stjernekokken Alain Ducasse har en vellykket karriere bak seg. Han har gitt ut en rekke kokebøker og grunnlagt flere restauranter rundt om i verden. Han er den første restaurantdriveren som har tre restauranter i tre byer med tre Michelinstjerner. Hva mer kan man søke etter når man allerede har oppnådd så mye i sin karriere? I The Quest of Alain Ducasse får vi følge denne berømte, men likevel hemmelighetsfulle kokken, når han reiser verden rundt for å oppdage og utvide repertoaret til sitt kulinariske univers.

Speilslaen Britannia 2020 photo Lars Petter Pettersen 210820 0070 v4copy

OM SPEILSALEN


Med kontinuerlig søk etter kulinarisk perfeksjon på aller høyeste nivå, har Christopher Davidsen ledet Britannia Hotel og Speilsalen til sin første Michelinstjerne. I Speilsalen vil du oppleve en matreise hvor de fineste, håndplukkede råvarene er tilberedt med ytterste omsorg og respekt. Ingenting er overlatt til tilfeldighetene og den gode smaken er i sentrum av opplevelsen.

Christopher Davidsen er offisiell verdensmester i kokkekunst og Bocuse d ‘Or sølvmedaljør fra 2017. Speilsalen er hans første signatur-restaurant.

Aktuelt