Hundred foot Hundred foot Hundred foot Hundred foot Hundred foot Hundred foot

Kulinarisk kino: Nå slipper vi noen av de første arrangementene til Kosmorama 2023

KULINARISK KINO: THE HUNDRED-FOOT JOURNEY PÅ SPONTAN VINBAR
Spontan Vinbar og Kosmorama inviterer til tidenes fusion-aften - indisk møter klassisk fransk i Fjordgata! Vi viser filmen The Hundred-Foot Journey (2014) sammen med en meny på syv serveringer.

Staben på Spontan har vært mye i Frankrike, og vinkartet er ekstremt godt plantet i de store franske regionene, noe dere vil merke denne kvelden. Valget av nettopp denne filmen falt også naturlig for oss, da en av kokkene på Spontan har indisk opphav. Dette blir derfor en opplevelse der både Spontan og gjestene på en genuin måte kan se hvordan man kan bygge en kulinarisk bro mellom disse landene. Vi gleder oss masse!

Filmvisningen vil foregå på Spontan med servering under filmvisningen og etter. Menyen vil være bygget opp av tre snacks, tre litt større retter og én dessert.

Om filmen:

Unge Hassan Kadam har alltid elsket matlaging. Etter å ha flyktet fra politisk opprør i Mumbai, kommer Kadam-familien til en liten fransk landsby og bestemmer seg for å åpne en indisk restaurant. Problemet er at de flytter inn rett over gata fra Michelin-restauranten til den snobbete Madame Mallory, som skaper en umiddelbar konflikt. Kan de to restauranteierne forsones gjennom sin delte lidenskap for matlaging? The Hundred-Foot Journey er en historie om familie, fremmedfrykt og kjærlighet for mat.

Om arrangementet:

Vi oppfordrer deg til å kjøpe billetter sammen med de du vil dra med, slik at dere får sitte ved samme bord. Ta kontakt med oss på admin@kosmorama.no hvis dere har kjøpt billettene separat. Dørene åpner kl.17.00, og filmen starter kl.18.00. Vinbaren er også åpen fra 15.00 før arrangementet.


Arrangementet er en del av Kulinarisk kino, en programserie fra Kosmorama som setter matkultur i fokus og kombinerer smaksopplevelser med filmopplevelser. Kosmorama er ekstremt stolt over å kunne samarbeide med noen av de fantastiske aktørene i matbyen Trondheim! Mer informasjon om Kulinarisk kino vil du finne på kosmorama.no og i våre øvrige kanaler etter hvert som festivalen nærmer seg.

Aktuelt