Kulinarisk nettside header 2023 Kulinarisk nettside header 2023 Kulinarisk nettside header 2023 Kulinarisk nettside header 2023 Kulinarisk nettside header 2023 Kulinarisk nettside header 2023

Kulinarisk Kino på Kosmorama 2024

I denne artikkelen finner du en oversikt over de kulinariske kinovisningene på årets festival. Kulinariske billetter selger fort, så her er det viktig å reservere billetter for visningene som ikke er utsolgt enda så fort som mulig!

En av Kosmoramas spydspisser er Kulinarisk kino. I samarbeid med noen av byens beste restauranter, barer og mataktører arrangerer vi unike opplevelser hvor vi kombinerer film og mat i skjønn magi.

Obs! Billetter kan bli tilgjengelige på utsolgte visninger etter hvert som festivalen nærmer seg, så sjekk salgssiden på hoopla jevnlig da du kan være heldig å få billetter til visninger du er interesserte i likevel.

FÅ BILLETTER IGJEN: KULINARISK KINO // RATATOUILLE MED GUBALARI

Ratatouille2

Se trailer

Gubalari, K-U-K og Kosmorama inviterer til middag og visning av Ratatouille (2007).

Welcome to Culinary Cinema with Gubalari at K-U-K, where we will be showcasing the fantastic Disney classic, Ratatouille! A film-inspired 5-course meal will be served, consisting of berries, cheese and mushroom grains, potato and leek soup, confit chicken leg, ratatouille, and crème brûlée. The food will be served during the film screening, with some breaks for service.
There will also be an option to purchase a drinks-package at the event.

Aldersgrense: 6 år

FÅ BILLETTER IGJEN: KULINARISK KINO // COFFEE AND CIGARETTES MED BULA NEOBISTRO

CC007 Cate Blanchett

Se trailer

Bula Neobistro og Kosmorama ønsker velkommen til en uforglemmelig helaften med filmvisning av den evig kule Jim Jarmuschs film Coffee & Cigarettes (2003) etterfulgt av fem-retters på Bula.

  • Filmen vises på Prinsen kinosenter kl.17.00.
  • Maten serveres på Bula Neobistro ca. kl. 19.00.

På Bula vil det være et community table med 14 plasser, og ellers bord til mindre og større grupper.

Aldersgrense: alle aldre

UTSOLGT: KULINARISK KINO // THE TASTE OF THINGS (Pot-au-feu) MED RIVE GAUCHE

The Taste of Things3

Se trailer

Rive Gauche og Kosmorama inviterer til en kulinarisk opplevelse med mat og visning av The Taste of Things (Pot-au-feu) (2023).

The Taste of Things (Pot-au-feu) er et kjærlighetsbrev til det franske kjøkken, og i den anledning har Rive Gauche latt seg inspirere av de mange fantastiske matscenene i filmen.

  • Filmen vises på Prinsen kinosenter kl. 11:00.
  • Maten serveres på Rive Gauce ca. kl. 13.30.

På Prinsen kinosenter vil det være mulig å kjøpe spesielt utvalgte franske forfriskninger å bringe med inn i salen

Aldersgrense: 6 år

UTSOLGT: KULINARISK KINO // PIG PÅ SPONTAN

Pig3

Se trailer

Spontan og Kosmorama inviterer til Kulinarisk kino! Spontan disker opp en fem-retters meny med trøffel som rød tråd. Menyen vil koste 1345,- per person, og det vil selvfølgelig være mulig å kjøpe tilpasset drikkemeny på restauranten.

Nicolas Cage spiller hovedrollen i Pig (2021), hvor vi følger en trøffeljeger som legger ut på en noe bisarr jakt på sin kidnappede trøffelgris. Når filmens viktigste figur er en trøffelgris er det naturlig å la den svært ettertraktede soppen ta styringa på menyen.


Aldersgrense: 15 år

FÅ BILLETTER IGJEN: KULINARISK KINO // THE GRAND BUDAPEST HOTEL PÅ ALMA’S BAR OG KJØKKEN

The Grand Budapest Hotel3

Se trailer

Alma’s bar & kjøkken og Kosmorama inviterer til middag og visning av The Grand Budapest Hotel (2014)

Velkommen til Kulinarisk kino med Alma’s og Kosmorama! Vi viser Wes Anderson sin fantastiske The Grand Budapest Hotel på Alma’s samtidig som du får servert en unik 3-retters inspirert fra filmen.

Aldersgrense: 12 år

Aktuelt