Hjemmefestival Kristian Alice Hjemmefestival Kristian Alice Hjemmefestival Kristian Alice Hjemmefestival Kristian Alice Hjemmefestival Kristian Alice Hjemmefestival Kristian Alice

Kosmorama Digital er nå lansert

Kosmorama 2021 nærmer seg med stormskritt, og nå har vi lansert vår digitale festivalplattform Kosmorama Digital!

Kosmorama 2021 nærmer seg med stormskritt, og nå har vi lansert vår digitale festivalplattform Kosmorama Digital. På digital.kosmorama.no du kan se årets festivalfilmer fra 8. mars, og allerede nå er et utvalg favoritter fra tidligere festivaler tilgjengelig for leie. Disse arkivtitlene blir tilgjengelige fram til 28. mars, i likhet med en mengde av årets festivalfilmer.

Vi gleder oss at dere endelig skal få se alle de gode filmene, og håper at dere finner festivalgleden hjemme i egen stue. Foreløpig er det bare arkivtitlene som vises inne på strømmeplattformen. Festivalfilmene vil først dukke opp der mandag 8. mars når de blir tilgjengelige for salg. I mellomtiden kan du fortsette å bli kjent med programmet vårt her.

Hvis du allerede har kjøpt festivalpass skal du ha fått en e-post fra oss med en invitasjon til å opprette en bruker på den digitale plattformen. Om du ikke finner den burde du sjekke søppelposten. Du kan også se filmer uten festivalpass, da betaler du bare for å se de enkelte filmene.

Har du spørsmål om digital festival?

Vi forstår at det kan dukke opp mange spørsmål rundt digital filmfestival. Derfor har vi forsøkt å svare på de vanligste under informasjonssidene her på nettsiden, og under hjelpesiden på festivalplattformen finner nyttig informasjon om det tekniske ved strømming av filmene. I disse oversiktene ligger det mye nyttig informasjon om hvordan det fungerer med billetter, kapasitet, tilgjengelighet, støttede nettlesere og mye annet.

Om du likevel har noen henvendelser om hvordan det fungerer med digital festival så kan du sende oss en e-post på: hei@kosmorama.no

Aktuelt