Kosmorama programmet 1920x1080 Kosmorama programmet 1920x1080 Kosmorama programmet 1920x1080 Kosmorama programmet 1920x1080 Kosmorama programmet 1920x1080 Kosmorama programmet 1920x1080

Programmet for Kosmorama 2021 er ute

Vi er veldig glade for å endelig annonsere filmprogrammet for Kosmorama 2021!

Etter et annerledes og utfordrende år for alle og enhver, inkludert festivalbransjen, har vi gledet oss til å annonsere et filmprogram vi er ordentlig fornøyde med.

Som vanlig gir Kosmorama gir deg anledning til å se verden fra flere perspektiver – denne gangen fra din egen stue. Siden årets festival blir heldigital ser du årets festivalfilmer på vår egen strømmeplattform Kosmorama Digital. Der finner du filmer fra fjernt og nært – alt fra rykende ferske debutfilmer i New Directors-programmet til nye filmer fra gamle travere som Agnieszka Holland og Frederick Wiseman.

Vi ønsker å tilby sterke filmopplevelser her for alle og enhver og har et stort spenn av stemning, perspektiv og uttrykk. La deg rive med av actionfylte Beasts Clawing at Straws fra Sør-Korea, skru opp volumet og bli engasjert av rockegruppa The Go-Go’s, eller la deg berøre av menneskeskjebnene i israelske Asia.

Som vanlig tilhører filmene programserier, som Mennesker imellom, Skråblikk og Musikkfilm. På grunn av endringer i programmet etter at festivalen ble heldigital vil ikke filmene i hovedsak bli presentert gjennom seriene, men du kan fortsatt bruke dem for å bli kjent med programmet her på nettsidene våre. I tillegg har kan du navigere deg rundt med utgangspunkt i sjangre.

Årets festivaltitler blir tilgjengelige på plattformen fra 8. mars, og du har i år mulighet til å se filmene fullstendig etter din egen timeplan. Du kan betale for å se de enkelte filmene, eller kjøpe et festivalpass til den digitale plattformen og se så mange filmer du vil og klarer. I beskrivelsen av hver film her på nettsidene våre finner du info om hvor lenge den ligger tilgjengelig på Kosmorama Digital, så du kan begynne å planlegge allerede nå.

Siden vi nylig besluttet å gå heldigitalt er det ennå noen titler vi venter på å få bekreftet overført, så hold deg oppdatert, det kommer snart noen flere titler på programmet.

Vi håper du blir fornøyd med årets program, og finner den gode festivalfølelsen hjemme i din egen stue – i finstasen eller under dyna, mellom zoom-møtene, etter forelesning, eller hele dagen lang.

Se festivaltraileren

Aktuelt