Kosmorama programmet 1920x1080 Kosmorama programmet 1920x1080 Kosmorama programmet 1920x1080 Kosmorama programmet 1920x1080 Kosmorama programmet 1920x1080 Kosmorama programmet 1920x1080

Her er årets programkatalog – om enn noe utdatert

Denne katalogen gir deg et innblikk i hvordan årets Kosmorama hadde vært om vi kunne gjennomføre festivalen som fysisk festival i 2021. Vi håpet i det lengste, men dessverre måtte vi, som så mange andre, gå over til å være heldigital.

Pandemiens veier er uforutsigbare og dette har vi vært forberedt på en stund, men likevel er det selvsagt litt leit. Å vise fantastisk film på stort lerret til en kinosal full av folk, er det vi i Kosmorama brenner for. Vi har jobbet utrolig hardt for å få tak i de beste filmene på vegne av vårt publikum. Derfor ønsket vi også å presentere katalogen, selv om årets versjon av hjemmefestival blir en litt annen.

Mange av filmene kan dere fortsatt se – på Kosmorama Digital. Selv om rammene er annerledes, håper vi at så mange som mulig vil være med på festivalen og se alle de fantastiske filmene vi har å vise dere på vår digitale plattform.

I fjor var Kosmorama heldig og fikk gjennomføre like før Norge ble lukket ned på grunn av pandemien. I år er vi ikke like heldige, men vi er håpefulle og krysser fingre for at vi er blant de siste kulturaktørene som må hive seg rundt og gjøre store endringer på grunn av covid-19. Til neste år er vi der igjen, og vi gleder oss til å fylle kinoen med forventningsfulle publikummere, knallgode filmer, fest og opplevelser.

I mellomtiden håper vi at dere vil ta del i Kosmorama Digital og se film sammen med oss – hjemmefra. Del gjerne opplevelsen din med oss på #kosmoramafilm på Instagram!


Fysisk programkatalog er mulig å få tak i på Prinsen Kinosenter. Der ligger det også Kosmorama-plakater som publikum kan ta med seg hjem for å gjøre stua festivalklar!

Aktuelt