MV5 BMT Yz Nz E1 O Tgw NF5 B Ml5 Ban Bn Xk Ft Z Tcw ODM0 Nzgz NA V1

Utekino på Kulturnatt: Det første store togrøveriet

  • Fosenkaia
  • 17. september 20:15 22:00
MV5 BMT Yz Nz E1 O Tgw NF5 B Ml5 Ban Bn Xk Ft Z Tcw ODM0 Nzgz NA V1

Vi setter opp storskjermen og viser klassikeren Det første store togrøveriet (1979) på Fosenkaia!

Kosmorama Trondheim internasjonale filmfestival gleder seg til utekino 17. september under Kulturnatt på Fosenkaia med visninger av filmen Knutsen & Ludvigsen og den fæle Rasputin for alle barn mellom 5 til 100 år. Senere på kvelden viser vi Det første store togrøveriet med selveste Sean Connery i hovedrollen. Filmvisningene er i samarbeid med Trondheim kommune, som en del av kommunens markering av at Dovrebanen feirer 100 år.

Om filmen

Det første store togrøveriet (originaltittel: The First Great Train Robbery) er en britisk action- og kriminalfilm fra 1979 regissert av Michael Crichton. Den er basert på hans egen 1975-roman, Det store togrøveriet. Hovedrollene spilles av Sean Connery, Donald Sutherland og Lesley-Anne Down.

Arrangementet er gratis, men grunnet smittevern er det begrensede plasser og førstemann til mølla på billettene. Innslipp starter 19.30. Filmen starter 20.15.

NB.
vennligst ta kontakt med oss hvis du har reservert en billett, men ikke får tatt den i bruk likevel. Slik at vi kan gi den til noen andre! :) Kontaktes på: admin@kosmorama.no

Kosmorama 20180914 1937

Våre beste utekinotips:

Filmvisning under åpen himmel er en unik opplevelse, men det er viktig å ta noen forholdsregler så man ikke fryser!

Sjekk alltid værmeldingen og kle deg etter den. Husk at det kan bli litt ekstra kjølig når man sitter i ro, så det er fint å ha med et ekstra lag.

Det kan være fint å ha med noe å sitte på for å isolere best mulig og holde varmen. Kanskje du har et sitteunderlag eller et pledd? Et skikkelig insider-tips er også at man kan ha med sovepose og dra den over beina hvis det er kaldt!