9 16 9 16 9 16 9 16 9 16 9 16

GRATIS UTEKINO PÅ TEMPE - SOLAN OG LUDVIG – JUL I FLÅKLYPA

Områdesatsingen Tempe-Sorgenfri og Kosmorama Trondheim internasjonale filmfestival ønsker velkommen til gratis førjulsvisning av Solan og Ludvig – Jul i Flåklypa 29. november kl. 17.00 på Tempe Helse- og Velferdssenter.

Vi gleder oss over å kunne ønske velkommen til gratis utekino på Tempe i samarbeid med Trondheim kino, Områdesatsingen Tempe-Sorgenfri og Trondheim kommune!

Til visningen blir det delt ut gratis popcorn. På velferdssenteret vil det være åpen kafé med mulighet for kjøp av varm drikke og enkel servering.
Arrangementet krever ingen påmelding, men meld gjerne fra på Facebook-arrangementet om du skal.
Vi stiller med sitteplasser og filmen starter kl 17.00.


Solan og Ludvig – Jul i Flåklypa (2013)

Solan, Ludvig og Reodor er tilbake. Det nærmer seg jul, og Flåklypa Tidene-redaktør Frimand Pløsen har lovet bygda snø. Når Ludvig ønsker seg det samme, så er ikke oppfinner Reodor Felgen vanskelig å overtale til å bygge verdens kraftigste snømaskin. Men så forsvinner Reodor, og så forsvinner snømaskinen, og da må Solan og Ludvig stelle i stand til jul alene. Hvis de rekker det, etter å ha reddet Flåklypa fra verdens verste snøstorm.“For å tukle med naturen. Det er farlig det!”

Aldersgrense: Filmen er tillatt for alle
Produksjonsår: 2013
Regissør: Rasmus A. Sivertsen
Norsk tale og norsk tekst, men filmen er lett å følge uansett norskkunnskaper
Lengde: 1t 16min

Filmvisningen er et samarbeid mellom Kosmorama Trondheim internasjonale filmfestival, Trondheim kino, Områdesatsingen Tempe-Sorgenfri og Trondheim kommune.

Aktuelt