Info

Walking with Dinosaurs

Foreldrene til Ricky og Jade er i Europa og sender barna til Alaska for å besøke onkelen deres Zack, som er paleontolog. Der tar han dem med på tur for å finne fossiler av dinosaurer, men Ricky syns dinosaurer er teite. Dermed blir ikke Ricky med på turen, men mens han venter på de andre, møter han til sin store overraskelse på en kråke som snakker. Kråken Alex forvandles plutselig til en alexornis, en prehistorisk fugl, og tar ham med tilbake i tid, hele 70 millioner år!

Alex introduserer oss for nyfødte Patchi, en dinosaur som er en planteetende
pachyrhinosaurus. Mens Patchi vokser opp migrerer familien. På reisen forsøker han å være mer som sin storebror Scowler. I tillegg møter han Juniper som han forelsker seg i, men det er ikke så lett å få henne til å føle det samme. Patchi tar oss med på sitt livs største eventyr, fylt med kjærlighet, konflikter og farlige, kjøttetende dinosaurer!

Bokbussen tar med seg Jørn Harald Hurum til Kosmokids! Hurum er dinosaurforsker og har spilt inn faktasporet til Walking With Dinosaurs, og han vil være til stede før lørdagens visning av filmen for å snakke om dinosaurer. 


Kommentarer

Privacy/cookies

Få siste nytt i innboksen!

nei, takk