Vær her

Kjøp billett

Er det mulig å lage en varm og humørfylt dokumentarfilm om demens? Det har regissør Ragnhild Nøst Bergem klart i sin første helaftens dokumentar. Gjennom flere år har hun fulgt tre forskjellige mennesker som lider av demens, alle med ulike utfordringer og symptomer knyttet til sykdommen.

Noen sliter med å finne ordene til å sette sammen en setning – men klarer likevel å huske en hel sang. En annen har ingen problemer med å prate, men husker ikke hvor han la barbermaskinen, eller for den saks skyld at det er barbermaskinen han leter etter. Alle har til felles at de har venner og slekt som ikke gir de opp, selv etter de har fått en diagnose som kan være vanskelig å ha med å gjøre. Vær her handler om en trist sykdom, men viser også de mange lyspunktene som finnes i tilstedeværelse, omsorg og musikk.

Regissør Ragnhild Nøst Bergem og produsent Camilla Vanebo vil være til stede for å introdusere visningen tirsdag klokken 20.30. Det vil være en Q&A etter filmvisningen. Produsent Camilla Vanebo vil også være til stede for å innlede filmen på visningen torsdag klokken 14.

Kommentarer

Privacy/cookies

Få siste nytt i innboksen!

nei, takk