Knutsen & Ludvigsen og den fæle Rasputin

Kjøp billett

I år feirer Knutsen & Ludvigsen 50-årsjubaleum, og i september kommer en helt ny kinofilm med tunnelboerne og Grevlingen! Men allerede nå under Kosmorama kan du få en eksklusiv sniktitt på det som kommer, når manusforfatter Øystein Dolmen og produsent Eric Vogel presenterer klipp og snakker om arbeidet med den nye filmen. Hva er Ryggsekksteinen? Hvem er egentlig Det Store Dyret? Vi kan love en god blanding av seriøse og tullete svar på disse og mange andre spørsmål.


Og siden filmen enda ikke er helt ferdig, så er det mulig å bli med å lage den! Filmskaperne vil spille inn lyd og allsang med publikum i salen, og alle kan få skråle med. Kanskje blir din stemme med i den ferdige filmen?


Arrangementet er gratis, og passer for alle aldre. Etter en pause blir det også gjensyn på stort lerret med den forrige filmen, Knutsen & Ludvigsen og den fæle Rasputin (2015), som vises gratis. Vi anbefaler at du tar ut gratisbillett via kjøpslenken på denne siden!Om den nye filmen: Knutsen & Ludvigsen 2 – Det Store Dyret (2020)


Livet går sin trivelige gang i tunnelen til Knutsen, Ludvigsen og Grevlingen. Et liv med sang, syltetøy og vennskapelig småkjekling. Men en dag får de besøk av den strenge Konduktøren som vil kaste dem ut. Tunneler er for tog, ikke mennesker. Men Knutsen & Ludvigsen får en idé: bestefaren til Knutsen, den legendariske sjørøveren Kaptein Knutsen kan jo ordne opp! Men hvor er han? 


Leteaksjonen tar bestevennene med til de utroligste steder, og hvor de enn reiser, ender de opp i trøbbel. Men det vil vise seg at redningen ligger overraskende nært, hjemme i tunnelen, og den har hundre hoder og mer enn fjorten bein...

Kommentarer

Privacy/cookies

Få siste nytt i innboksen!

nei, takk