The Manila Lover

Kjøp billett

Lars fra Steinkjer har reist til Asia for å finne kjærligheten. I Filippinene har han møtt den unge og vakre Abigail, som han planlegger å tilbringe livet sitt med. Men Når Lars lufter tanken om at hun skal bli med ham til Norge, takker hun nei og Lars blir tvunget til et oppgjør med sine egne fordommer. 


Regissør Johanna Pyykkö fikk idéen til filmen etter å ha snakket med en filippinsk kvinne i hjembyen sin, som sa nordiske menn oppsøker henne med mange forutinntatte meninger og ikke ser den ekte personligheten hennes. Med The Manila Lover har Pykkö på mesterlig vis oversatt idèen sin til en film som utfordrer vanlige fordommer mot filippinske kvinner.


Denne filmen var eneste kortfilmen fra Norge i kritikeruka i Cannes i fjor. 
Lars fra Steinkjer har som flere andre middelaldrende norske menn reist til Asia for å finne kjærligheten. I Fillipinene har han møtt den unge og vakre Abigail, som han planlegger å tilbringe livet sitt med. Men Når Lars lufter tanken om at hun skal bli med ham til Norge, takker hun nei og Lars tvunget til et oppgjør med sine egne fordommer. 

Regissør Johanna Pyykkö fikk idéen til filmen etter å ha snakket med en fillipinsk kvinne i hjembyen sin, som sa nordiske menn oppsøker henne med mange forutinntatte meninger og ikke ser den ekte personligheten hennes. Med The Manila Lover har Pykkö på mesterlig vis oversatt idèen sin til en film som utfordrer vanlige fordommer mot filippinske kvinner.


Denne filmen var eneste kortfilmen fra Norge i kritikeruka i Cannes i fjor. 

 

Kommentarer

Privacy/cookies

Få siste nytt i innboksen!

nei, takk