The Gangster, The Cop, The Devil

Kjøp billett

En politietterforsker jakter på en seriemorder, men ettersom morderen velger ofrene sine helt tilfeldig virker han nesten umulig å få tak i. Et offer overlever såvidt og kan vitne, men det er ett problem: offeret er en hevnlysten gangsterboss som er mer interessert i å drepe seriemorderen personlig enn å la ham gå gjennom en rettssak. Gangsteren og politimannen bestemmer seg for å dele informasjon for å finne morderen, men om gangsterbossen finner ham først er det usannsynlig at morderen lever lenge nok til å havne i en rettsak. 


The Gangster, The Cop, The Devil kan minne om en krimfilm, men inneholder også alt du forventer fra koreanske gangsterfilmer. Det er hardbarka menn i dress, det er soju, og det er veldig, veldig mye blodig actionvold. Rettighetene til en amerikansk remake har allerede blitt kjøpt inn av Sylvester Stallones selskap så her er din gyldne sjanse til å si at originalen var bedre. 


Trivia: Hovedrolleinnehaver Dong-seok Ma blir snart å se som superhelten Gilgamesh i Marvel-satsingen Eternals!Kommentarer

Privacy/cookies

Få siste nytt i innboksen!

nei, takk