Lo and Behold: Reveries of the Connected World

Kjøp billett

En dokumentarfilm om internett, signert den tyske filmlegenden Werner Herzog, høres kanskje både usannsynlig og for sært ut, men i virkeligheten fungerer idéen utmerket! Her går Herzog tilbake til 1969, til internetts opprinnelse, og stiller særegne og

oppsiktsvekkende spørsmål både av teknologisk og filosofisk art. På underfundig og morsomt vis blir vi med på en fascinerende høyteknologisk reise, fra dataalderens primitive start til ambisiøse tanker om emigrasjon ut i verdensrommet.

 

Et uforberedt møte med en av den tyske filmlegenden Werner Herzogs dokumentarfilmer kan være ganske forvirrende, siden han som regel alltid velger en ukonvensjonell vei inn i et tema eller i livet til et subjekt. Men har man først fått han under huden er Herzogs metode både opplysende og underholdende. I Lo and Behold: Reveries of the Connected World utfordrer han ingeniører og teknologer til å tenke nye tanker om nettet som nå omslutter oss alle. Dette er en film om internetts historie og opprinnelse, ja, men like mye en film om fremtiden.

 

 

Kommentarer

Privacy/cookies

Få siste nytt i innboksen!

nei, takk