Info

Kanonprisen

Torsdag 8. mars går årets Kanonpris-utdeling av stabelen. Kanonprisen er en av Kosmoramas stolteste tradisjoner. Også i år legger vi prisutdelingen til Byscenen, et lokale som har den rette miksen av ærverdighet og rocka sjarm.

Kanonprisen er den nasjonale filmbransjens egen pris, hvor vinnerne stemmes fram av bransjen selv. De beste av de beste fra det norske filmåret 2017 blir hedret, når åtte fagforbund stemmer fram sine egne kolleger til elleve ulike priser.


Årets konferansierer er Asbjørn Slettemark og Aslak Nore. Asbjørn Slettemark er musikkjournalist og for mange kjent som programleder for tv-programmet Lydverket. Aslak Nore er kjent som forfatter, journalist og forlagsredaktør. Sammen skriver de bloggen OP-5, og har gitt ut boken 101 tv-serier, i tillegg til en rekke andre samarbeid som gjør dem til en høyst vellykket duo. Vi er i trygge hender når de loser oss gjennom Kanonprisen.


Filmwebs Kanonpris = publikumsprisen

Publikum kan også stemme på sin favoritt i kategorien Filmwebs Kanonpris. Sist år var det Kongens nei (2016) som stakk av med den gjeve prisen. Nå er det opp til deg å gi din stemme til det du mener var den beste norske filmen fra 2017. Gå inn på filmweb.no for å avgi din stemme.

 

Kommentarer

Privacy/cookies

Få siste nytt i innboksen!

nei, takk