IHuman

Kjøp billett

Dokumentar-thrilleren iHuman tar oss med på en reise inn i den «usynlige revolusjonen», hvor kunstig intelligens forandrer oss som mennesker, samfunnet og fremtiden.


Vi er besatt, avhengig og kontrollert av teknologi. Men, hvem har egentlig kontrollen? iHuman viser den akselererende industriens politiske og sosiale konsekvenser gjennom møter med noen av de største pionerene i vår tid, og vi får argumenter som representerer både teknologioptimisme og skepsis.


Regissør Tonje Hessen Schei har tidligere laget dokumentarene Drone (2014), Play Again (2010) og Independent Intervention (2006), som alle belyser forholdet mellom mennesker og teknologi.

iHuman har allerede fått stor oppmerksomhet på noen av de største filmfestivalene i Europa. Før filmen hadde premiere, var Schei med i debatter om kunstig intelligens både på Berlinalen og i Cannes. Da filmen i høst hadde premiere på en av verdens fremste dokumentarfilmfestivaler, IDFA i Amsterdam, deltok Edward Snowden på videolink.

Regissør Tonje Hessen Schei vil være stede på visningen onsdag klokken 18. Etter visningen vil det være en samtale mellom Hessen Schei og førsteamanuensis Arild Brandrud Næss ved NTNU om kunstig intelligens. Samtalen mellom de to ledes av Are Sende Osen.

Tonje Hessen Schei vil også være til stede for å introdusere filmen torsdag klokken 17.45 i Prinsen 5 og avholde Q&A med publikum etter visningen.Kommentarer

Privacy/cookies

Få siste nytt i innboksen!

nei, takk