Honey Boy

Kjøp billett

Skuespiller Shia LaBoeuf skrev manuset til Honey Boy som en form på terapi mens han var innlagt på avrusning. Filmen er basert på hans egen oppvekst, og LaBeouf selv leverer en av årets skuespillerprestasjoner i rollen som en fiksjonalisert versjon av sin egen far. Tolkningen han gjør er naken, opprivende og særs imponerende. Det samme må sies om unge Noah Jupe, som spiller Otis. Han veksler tilsynelatende uanstrengt mellom å uttrykke sårbarhet og sorg over farens manglende omsorg, og raseri over omstendighetene han lever under.


Otis, en ung barnestjerne, bor sammen med sin kriminelle og ustabile far, som meldte seg som hans verge da gutten slo gjennom i Hollywood. Deres kompliserte forhold vil prege Otis gjennom hele ungdomstiden, til han til slutt tvinges til å konfrontere sine barndomstraumer. 


Honey Boy er regissør Alma Har’els første langfilm. Hun manøvrerer seg mesterlig gjennom et veldig personlig materiale, og evner å skape medfølelse og forståelse for karakterer som i utgangspunktet er langt fra sympatiske.Kommentarer

Privacy/cookies

Få siste nytt i innboksen!

nei, takk