Info

Heimebane

Torsdag 8. mars viser vi to episoder av Heimebane og får besøk av medvirkende skuespillere John Carew og Emma Bones, produsent Yngve Sæther, Kåre Ingebrigtsen, Karen Espelund, Julie Adserø og Michael Stilson.

Heimebane
handler om Helena Mikkelsen (Ane Dahl Torp). som blir norgeshistoriens første kvinnelige fotballtrener på toppnivå.  

Det nyopprykkede eliteserielaget Varg fra Ulsteinvik mister treneren tre uker før seriestart. Klubbens sportslige leder har kniven på strupen, og er usikker på om Vargs stjernespiller og eks-proff Michael Ellingsen (John Carew) er egnet til å ta over ansvaret. I møte med Helenas stålvilje tar han sjansen og gir henne jobben. Problemet er bare at Helena er kvinne, og kvinner trener ikke menn i fotball. Vi følger Helena gjennom fotballsesongen der hun må vinne respekten til spillere som ikke tror på henne, supportere som ikke liker henne og en klubb som når som helst kan gi henne sparken. Samtidig mister hun kontakten med tenåringsdatteren (Emma Bones), som har blitt med på lasset til Ulsteinvik.

Heimebane ble som første norske TV-serie tatt ut til det offisielle programmet på filmfestivalen i Berlin i februar. Serien har sesongstart på NRK 4. mars, da de to første episodene vises. På Kosmorama viser vi episode 3 og 4, og etter visningen får vi møte noen av skaperne av serien.

Fullt program:
18.00: Velkommen.
18.05: Visningstart på episode 3 og 4.
19.45: Q&A med John Carew, Emma Bones og Yngve Sæther.
20.00: Paneldebatt med Kåre Ingebrigtsen, Karen Espelund, Julie Adserø og Michael Stilson.

Kommentarer

Privacy/cookies

Få siste nytt i innboksen!

nei, takk