Film + teater = Apokalypse Nå! og Det latterlige mørke

Kjøp billett

«Et menneskesinn er i stand til alt – fordi det inneholder alt, hele fortiden og hele fremtiden.»*

 

Varm opp til Kosmorama med filmvisning lørdag 2. mars på  Gamle Scene på Trøndelag Teater!

 

Trøndelag Teater spiller i vår forestillingen Det latterlige mørke av Wolfram Lotz (billetter).

Inspirert av Joseph Conrads Mørkets hjerte og Francis Ford Coppolas Apokalypse nå!, følger vi i Det latterlige mørke to soldater på vei dypt inn i Afghanistans jungel for å finne den utilregnelige oberstløytnant Deutinger.  Jonas Corell Pettersen har regi, og Nia Damerell og Øyvind Wangensten har henholdsvis scenografi og lysdesign. Lydkunstner Lasse Marhaug har utviklet et ekspressivt lydbilde til denne forestillingen.

 

Lørdag 2. mars rigges Gamle scene på Trøndelag Teater om til filmvisning av Apokalypse nå! Det blir en helt unik opplevelse å se filmen i en av byens vakreste saler. Vi oppfordrer folk til å få med seg både teaterforestillingen og filmen, men det er selvvalgt om en tar en dobbeltvisning lørdag 2. mars eller ser teaterstykket andre tidspunkt i spilleperioden.

 

Der Det latterlige mørke er satt til en av vår tids vanskeligste konflikter i Afghanistan ble Apokalypse nå! en av de virkelig store kultfilmene med handling hentet fra Vietnamkrigen. Kaptein Benjamin Willard blir beordret til å ta livet av en av sine egne som har gjort opprør mot sine overordnede og bygd sitt eget hovedkvarter utenfor amerikansk militær kontroll. Oppdraget blir et drepende dypdykk i krigens galskap.

 

Billetter til Apokalypse nå! finner du her.

 

* Joseph Conrad Mørkets hjerte

 

Kommentarer

Privacy/cookies

Få siste nytt i innboksen!

nei, takk