Kulinarisk kino - The Heat: A Kitchen (R)evolution

Kjøp billett

Fredag 8. mars inviterer vi til kulinarisk kino på Jossa med visning av dokumentarfilmen The Heat: A Kitchen (R)evolution, hvor vi møter en rekke kvinner fra kokkeyrket som jobber for å endre den tøffe kjøkkenkulturen.

 

Ved roret på Jossa finner vi prisvinnende kokk Heidi Bjerkan, som har satt kulinariske Trondheim på verdenskartet som grunnlegger av Credo og Jossa.

 

Under filmvisningen serveres en treretters delemeny basert på de beste lokale råvarene. Til forrett blir det en smak fra havet, til hovedrett helgrillet kylling fra Hovelsrud gård med tilbehør og til dessert serveres ferskmelkis.

 

The Heat: A Kitchen (R)evolution

Kokkeyrket står foran en ny æra. Med flere og flere kvinner ved roret, trer en ny generasjon kokker frem. En generasjon som revolusjonerer bransjen og nekter å underkaste seg det nådeløse miljøet vi kjenner restaurantkjøkkenet for gjennom kjendiskokker og realityserier. I The Heat: A Kitchen (R)evolution møter vi noen av verdens mest anerkjente kvinnelige kokker og får et innblikk i deres reise dit de er nå og veien mot en ny kjøkkenkultur.

 

Kommentarer

Privacy/cookies

Få siste nytt i innboksen!

nei, takk