Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen inneholder informasjon om hvilke opplysninger vi samler inn fra brukerne av nettsiden vår, og hva vi benytter dem til.

Hos Kosmorama har vi som mål å behandle alle personopplysninger med respekt og forsiktighet. På bakgrunn av funksjonalitet og brukeropplevelse samler vi inn informasjon fra deg som besøker nettsiden vår. Denne informasjonen benytter vi til å optimalisere innholdet på nettsiden vår, se på bruksmønster og tilpasse målrettet annonsering. For å gjøre dette benytter vi informasjonskapsler, også kjent som cookies, som du kan lese mer om nedenfor.

Informasjonskapsler

Kosmorama benytter seg av informasjonskapsler, også kalt cookies. Ved å bruke nettsiden vår samtykker du i at vi kan sette disse i din nettleser.

Cookies er en standard Internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. En cookie legges i din nettlesers internminne, som gjør at vi bedre kan forstå hvordan du bruker nettstedet. På sikt bruker vi denne kunnskapen for å tilby deg en bedre opplevelse neste gang du besøker nettsiden.

De fleste nyere nettlesere, som Opera, Chrome, Firefox, Safari etc, er innstilt slik at  cookies aksepteres automatisk. Om du ikke ønsker å akseptere cookies må du selv velge å endre innstillingene i din nettleser. Merk at denne innstillingen kan føre til at mange nettsteder ikke vil fungere optimalt.

Nettsidens eier og kontaktopplysninger
Denne nettsiden er utviklet, og driftes, av Increo Interactive Creations AS
Kosmorama Trondheim internasjonale filmfestival står for daglig drift og innholdsproduksjon

Kontakt:
Epost: admin@kosmorama.no
Besøksadresse: Kjøpmannsgata 31, 7011 Trondheim

På våre nettsider benytter vi følgende informasjonskapsler til oppgitte formål:

Kilde: Google Analytics
Formål: Samle informasjon om hvordan besøkende bruker nettsiden. Vi benytter denne informasjonen for å lage rapporter som videre brukes for å forbedre nettsiden. Informasjonskapslene anonymiserer all informasjon. Det vil si at informasjonen kun sier noe om antall besøkende på nettsiden, hvor disse kommer fra og hvilke sider de besøker.
Informasjonskapsler Google: _utma, _utmb, _utmc, _utmt, _utmv, _utmz. Les mer om de ulike og deres funksjon hos Google.

Kilde: Facebook
Formål: Samle informasjon om besøkende for å måle trafikk fra Facebook. Gir muligheten til å dele innhold fra nettsiden via Facebook.
Informasjonskapsler: _fbp, fr. Les mer om disse hos Facebook.

Kilde: Kosmorama / WordPress
Formål: Håndtere status gjennom ditt besøk på nettsiden. Gir mulighet for å velge språk på nettsiden
Informasjonskapsler: PHPSESSID, route, _icl_current_language
Varighet: Session

Billettsalg

Vi benytter oss av tredjepartsløsningene Hoopla, Filmweb og Trondheim Kino for billettsalg. Dette medfører at informasjonen som oppgis av kjøper, inkludert navn og e-postadresse, vil kunne ligge lagret hos tredjeparten i perioden som er spesifisert av disse tjenestene.

Nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer din e-postadresse. Dette vil benyttes til å sende ut relevant informasjon om festivalen, arrangementer, bransje og generelle oppdateringer fra Kosmorama. Vi benytter oss av tredjepartsløsninger for å håndtere utsendelse av e-postene. Dette medfører at informasjonen som sendes ut, inkludert din e-postadresse, vil kunne ligge lagret hos tredjeparten så lenge de tar vare på logger for utsendelse. Kosmorama forplikter seg til å ikke dele informasjonen din med øvrige parter, samt til å kun benytte den til de punktene som er nevnt her. Informasjonen vil ligge lagret hos oss fram til du eventuelt melder deg av nyhetsbrevet.

Mitt program-funksjonen

Programoversikten på nettsiden tillater brukere å logge seg inn for å large og organisere sine visninger. Vi bruker Facebook og Google til innloggingsfunksjonen på programsiden.  Appen OnAll Social Login brukes for å håndtere løsningen. Ingen informasjon tilknyttet dette lagres hos Kosmorama.

Kanonprisen

Ved å melde deg på avstemningen til Kanonprisen, samtykker du til den behandlingen som er nødvendig for å utføre avstemmingen og gi ut prisen. Dine personopplysninger slettes etter at Kanonprisen er delt ut. Du kan også samtykke til at Kosmorama lagrer din e-postadresse i inntil to år med tanke på å kontakte deg igjen ved neste Kanonpris. E-postadressen vil kun bli brukt til å sende ut avstemningen til Kanonprisen, og for å sjekke ditt medlemskap i den fagforeningen du oppgir. Vi benytter oss av en tredjepart (http://www.bitmaker.no/produkter.html) som databehandler, som står for den tekniske løsningen til påmelding og avstemning til Kanonprisen. Dette innebærer at din informasjon lagres hos denne tredjeparten på en lokal server. Informasjon som kan lagres om deg er e-postadresse, yrke og medlemskap i fagforbund, og er oppgitt av deg selv frivillig. Kosmorama er behandlingsansvarlig part, og har behandlingsgrunnlag basert på ditt oppgitte samtykke. Dersom du trekker samtykke tilbake, vil det kunne påvirke muligheten din til å avgi stemme til Kanonprisen.

Nettsidestatistikk

For å optimalisere og videreutvikle nettsiden vår samler vi inn nødvendig informasjon om ditt besøk på kosmorama.no. Dette innebærer blant annet informasjon om hvilken nettleser du bruker, samt operativsystem, skjermstørrelse, enhet og besøkets varighet. Denne informasjonen lagres hos tredjeparter som Google Analytics, og vil ligge lagret der i den perioden som er spesifisert av disse tjenestene. Informasjonen benyttes kun for intern gjennomgang i forbindelse med optimalisering av nettstedet, og den deles ikke med utenforstående.

Et hvert besøk på våre nettsider vil også loggføres på våre servere og vil inneholde informasjon om IP-adresse, nettlesere, operativsystemer, bruk/navigasjon etc. Disse opplysningene benytter vi for feilsøking og utbedring ved eventuelle avvik og deles ikke videre med noen tredjeparter. Loggfilene vil slettes etter 1 år.

Markedsføring

Vi har plassert cookies fra blant annet Facebook og Google på nettsiden vår, og benytter disse til å tilpasse digitale annonser og tilbud. Dette kan medføre at du vil se spesifiserte tilbud rettet mot deg etter å ha besøkt vårt nettsted basert på aggregert data fra din besøksstatistikk.

Dine rettigheter

Du har rett på å få innsyn i hvilke opplysninger Kosmorama har om deg, og du har rett på at spesifikke

personopplysninger som e-postadresse rettes dersom de er feilaktige, eller slettes dersom Kosmorama ikke lenger kan behandle de. I tillegg kan du ha rett til å protestere mot Kosmoramas behandling av dine personopplysninger eller kreve at Kosmorama begrenser behandlingen av dine personopplysninger. Der ditt samtykke er grunnlag for behandling av data, har du rett til å trekke dette tilbake. Dersom du velger å trekke tilbake ditt samtykke, vil det ikke påvirke lovligheten av behandling som bygger på samtykket før det ble trukket tilbake. Ved ønske om innsyn, sletting eller annet, ta kontakt på admin@kosmorama.no

Du kan når som helst sende en klage til Datatilsynet, dersom du mener vår behandling av dine personopplysninger strider mot personvernregelverket.

Ansvarlig databehandler

Filmfest Trondheim AS (Kosmorama), med org.nr. 984 496 656, er behandlingsansvarlig for behandlingen av personopplysninger. Det er til enhver tid daglig leder i Kosmorama Trondheim internasjonale filmfestival som har øverste ansvaret for behandling av personopplysninger som samles inn. Vedkommende er ansvarlig for at det gjennomføres internkontroller med hensyn til behandling av personopplysninger, samt for at eventuelle avvik fra gjeldende retningslinjer og lovverk blir meldt inn og rettet.

Vi etterstreber til enhver tid å følge gjeldende regelverk for personvern. Har du spørsmål er du velkommen til å sende oss en e-post på admin@kosmorama.no.

Privacy/cookies

Få siste nytt i innboksen!

nei, takk