Bransjeakkreditering på Kosmorama

Kosmorama tilbyr film- og kinobransjen festivalakkreditering og spennende bransjetilbud til gunstige priser. I tillegg til en hel uke med film, fest og opplevelser, vier vi en hel dag til bransjen, med Midtnorsk filmmarked, pitchekonkurranse, filmfaglig vorspiel og Kanonprisen.

Bransjeakkreditering gir tilgang til alle ordinære visninger i festivaluka. Bransjeakkreditering vil bli tilgjengelig for kjøp nærmere festivalen.

For spørsmål, ta kontakt på tonje@kosmorama.no.

 

Kanonprisen

Kanonprisen er filmbransjens egen pris, der de beste av de beste fra det norske filmåret blir hedret av sine egne. Medlemmer av filmbransjens fagforbund stemmer fram sine kollegaer, og det deles ut priser til årets beste regissør, produsent, manusforfatter, fotograf, klipper, lyddesigner, produksjonsdesigner, komponist og skuespillere.

Les mer om Kanonprisen her.

 

BESTE LYDDESIGN 2018: Gisle Tveito (Utøya 22. juli)

BESTE PRODUKSJONSDESIGN 2018: Lina Nordqvist (Sonja)

BESTE KLIPP 2018: Silje Nordseth og Karsten Meinich (Tårnet)

BESTE FOTO 2018: Martin Otterbeck (Utøya 22. juli)

BESTE MANUS 2018: Tuva Novotny (Blindsone)

BESTE PRODUSENT 2018: Elisabeth Kvithyll (Blindsone)

BESTE REGI 2018: Tuva Novotny (Blindsone)

BESTE MANNLIGE HOVEDROLLE 2018: Tobias Santelmann (Mordene i Kongo)

BESTE KVINNELIGE HOVEDROLLE 2018: Pia Tjelta (Blindsone)

BESTE BIROLLE 2018: Oddgeir Thune (Blindsone)

New Directors Award

New Directors: New Directors Award er konkurransen hvor filmskapere fra hele verden som ikke har laget mer enn tre fiksjonsfilmer i spillefilmlengde kan kjempe om seieren. Kosmoramas programråd, ledet av programsjefen, vurderer aktuelle filmer fra det siste året, og nominerer 12-15 filmer til konkurransen. Her søker programrådet på eget initiativ etter de mest betydningsfulle filmskaperne i samtiden. En internasjonal jury på 3 – 5 kvalifiserte jurymedlemmer vil vurdere alle de nominerte filmene under festivalen og kåre en vinner.

Årets New Directors-program blir valgt ut av Kosmoramas programråd, og det er ikke mulighet til å melde på filmer til konkurransen.

Privacy/cookies

Få siste nytt i innboksen!

nei, takk