Bransjeakkreditering på Kosmorama

Kosmorama tilbyr film- og kinobransjen festivalakkreditering og spennende bransjetilbud til gunstige priser. I tillegg til en hel uke med film, fest og opplevelser, vier vi en hel dag til bransjen, med Midtnorsk filmmarked, pitchekonkurranse, filmfaglig vorspiel og Kanonprisen.

Bransjeakkreditering gir tilgang til alle ordinære visninger i festivaluka. Bransjeakkreditering blir tilgjengelig for kjøp nærmere festivalen.

For spørsmål, ta kontakt på tonje@kosmorama.no.

Filmpåmelding

Vil du få filmen din vist på den 17. utgaven av Kosmorama Trondheim internasjonale filmfestival? Vi har åpnet for påmelding av langfilm, både spillefilm og dokumentar, fra hele verden. Alle innsendte bidrag vil bli vurdert av festivalens programråd, som vil ta avgjørelsen på hvorvidt filmen er aktuell for kommende festival.

Frist for påmelding av film til Kosmorama 2021 er 13. desember.

Krav og informasjon:
  • Filmen må være på minimum 60 minutt
  • Bidragene sendes til oda@kosmorama.no. Vi tar imot påsynslenke på Vimeo eller lignende tjenester.
  • Vi oppfordrer også studentproduksjoner til å sende inn bidrag.
  • Filmer som blir valgt ut må selv påse at de har godkjent visningsformat (DCP eller HD)
  • Inkluder informasjon om tittel, hvilket år filmen er ferdigstilt, produksjonsland og regissør.
  • Filmen må være tilgjengelig med norsk/engelsk tekst eller tale – både til påsyn og til eventuelle visninger

Spørsmål og bidrag sendes til oda@kosmorama.no

 

Midtnorsk filmmarked

Midtnorsk Filmmarked er årets viktigste møteplass for alle som ønsker å bli bedre kjent med trøndersk filmbransje. Her møtes filmskapere, publikum, presse, politikere, studenter og næriongsliv til dypdykk i den regionale filmbransjen.

Midtnorsk Filmmarked arrangeres av Midtnorsk Filmsenter og Filminvest i samarbeid med Kosmorama. Informasjon om Midtnorsk filmmarked 2021 kommer nærmere festivalen.

 

Kanonprisen

Kanonprisen er filmbransjens egen pris, der de beste av de beste fra det norske filmåret blir hedret av sine egne. Medlemmer av filmbransjens fagforbund stemmer fram sine kollegaer, og det deles ut priser til årets beste regissør, produsent, manusforfatter, fotograf, klipper, lyddesigner, produksjonsdesigner, komponist og skuespillere.

Les mer om Kanonprisen her.

 

 

New Directors Award

New Directors Award er konkurransen hvor filmskapere fra hele verden som ikke har laget mer enn tre fiksjonsfilmer i spillefilmlengde kan kjempe om seieren. Kosmoramas programråd, ledet av programsjefen, vurderer aktuelle filmer fra det siste året, og nominerer filmer til konkurransen. Her søker programrådet på eget initiativ etter de mest betydningsfulle filmskaperne i samtiden. En internasjonal jury på 3 – 5 kvalifiserte jurymedlemmer vil vurdere alle de nominerte filmene under festivalen og kåre en vinner.

 

Privacy/cookies

Få siste nytt i innboksen!

nei, takk