Bli med på Kosmorama 2019

Nå nærmer festivalen seg med stormskritt!  4. – 10. mars 2019 er det klart for en festival fullspekket med film, fest og opplevelser på Prinsen Kinosenter!

Festivalpass for Kosmorama 2019 finner du her.

Billetter

Ordinære billetter: Alle billetter til ordinære filmvisninger koster 110,-.

Det er også mulig å kjøpe billetter til visninger uten å ha festivalpass. Enkeltbilletter kan kjøpes på nett via programsidene våre, eller på Trondheim kino sine utsalgssteder. Dersom du skal se flere filmer, kan det fort lønne seg å investere i festivalpass eller klippekort.

Festivalpass

Festivalpass gir adgang til alle ordinære visninger under festivalen, og selges kun på nett.

Selv om du har kjøpt festivalpass, så må du hente ut billett til den enkelte visningen du vil se. Dette kan gjøres på nett og i Prinsen kinosenters lokaler. Du kan kun hente ut én billett per film, og festivalpasset er personlig og kan bare brukes av én person.

Vi har også rabattert pris for NTNU og student/honnør. Disse festivalpassene koster 795 kroner og inkluderer det samme som vanlige festivalpass.

Kjøp festivalpass for Kosmorama 2019 her!

Når du har kjøpt festivalpass vil du motta en epost fra oss med en kode. Med denne koden kan du hente ut billetter til alle ordinære visninger under festivalen, både på nett og i kinoens salgspunkter. Dersom du ønsker et fysisk festivalpass, kan dette hentes ut i infoskranken, som åpner på Prinsen Kinosenter 27. februar.

Du må fremvise både festivalpass og billett ved inngang til visningene. Festivalpasset er personlig, og kan kun brukes til å ta ut én billett per tidsluke. Misbruk av festivalpasset kan føre til inndragelse. Filmene starter presis, og alle visninger er unummererte. Møt opp i god tid til visningen. Dersom det er utsolgt vil ubrukte plasser selges som rushtickets ved visningsstart.

Slik går du frem for å bestille billetter på nett:
Velg ønsket visning
Velg billettkategorien Kosmoklubben
Legg inn din kode i Kosmoklubb-feltet

Klippekort

Klippekort inkluderer 5 filmer for prisen av 4 og koster 440,-.

Klippekort er i salg fra og med nå på Prinsen Kinosenter! Klippekortet kan brukes på alle ordinære visninger, og kan deles av flere personer.

Kosmokids

Vi har gleden av å presentere Kosmokids 2019: På havets bunn! Les om programmet her.

Adressabilletten gir en voksen og ett barn inngang på forestillinger i Kosmokids-programmet til til kun 150,– (NB! Kun tilgjengelig ved kjøp på sted). Spør etter Adressabilletten i billettluken for å benytte deg av tilbudet.

Infoskranken

I infoskranken kan du kjøpe/hente ut festivalpass, akkrediteringskort og kataloger. Her er vi behjelpelige om det er noe du lurer på. Du finner infoskranken i kiosken på Prinsen kinosenter uken før og under festivalen.

Åpningstider:

Onsdag 27. februar – fredag 1. mars kl. 15:00-20:00
Lørdag 2. mars – søndag 3. mars kl. 12:00-20:00
Mandag 4. mars – søndag 10. mars fra kl. 09.15 til start av dagens siste visning.

 

Privacy/cookies

Få siste nytt i innboksen!

nei, takk