Meny

Bli med oss på Kosmorama i 2019

Hold av datoene 4. – 10. mars 2019 for en festival fullspekket med film, fest og opplevelser!

Du kan allerede nå kjøpe festivalpass for Kosmorama 2019! Billetter finner du her.

Billetter

Ordinære billetter: Alle billetter til ordinære filmvisninger koster 110,-.

Det er også mulig å kjøpe billetter til visninger uten å ha festivalpass. Enkeltbilletter kan kjøpes på nett via programsidene våre, eller på Trondheim kino sine utsalgssteder. Dersom du skal se flere filmer, kan det fort lønne seg å investere i festivalpass eller klippekort.

Festivalpass

Festivalpass gir adgang til alle ordinære visninger under festivalen. Selv om du har kjøpt festivalpass, så må du hente ut billett til den enkelte visningen du vil se. Dette kan gjøres på nett og i Prinsen kinosenters lokaler. Du kan kun hente ut én billett per film, og festivalpasset er personlig og kan bare brukes av én person.

Vi har også rabattert pris for NTNU og student/honnør. Disse festivalpassene koster 795 kroner og inkluderer det samme som vanlige festivalpass.

Kjøp festivalpass for Kosmorama 2019 her!

Klippekort

Klippekort inkluderer 5 filmer for prisen av 4 og koster 440,-.

Klippekortene vil være i salg fra  infoskranken åpner den 26. februar, og selges kun på Prinsen kinosenter. Klippekortet kan brukes på alle ordinære visninger, og kan deles av flere personer.

Kosmokids

Vi har gleden av å presentere Kosmokids 2019: På havets bunn! Les om programmet her.

Adressabilletten gir en voksen og ett barn inngang på forestillinger i Kosmokids-programmet til til kun 150,– (NB! Kun tilgjengelig ved kjøp på sted). Spør etter Adressabilletten i billettluken for å benytte deg av tilbudet.

Infoskranken

I infoskranken kan du kjøpe/hente ut festivalpass, akkrediteringskort og kataloger. Her er vi behjelpelige om det er noe du lurer på. Du finner infoskranken i kiosken på Prinsen kinosenter.

Inforskranken vil være åpen uka før og under festivalen.

 

Privacy/cookies

Få siste nytt i innboksen!

nei, takk