Bli med på Kosmorama 2021!

Kosmorama 2021 finner sted 8. til 14. mars – uke 10 som vanlig. I likhet med tidligere år, tar vi over Prinsen Kinosenter med et egenkuratert filmprogram bestående av det beste fra inn- og utland. Festivaluka byr i tillegg på regissørbesøk, kulinarisk kino, faginnhold, fest, quiz og mye mer.

Festivalpass til Kosmorama 2021 er nå utsolgt!

For å skape en trygg og god festivalopplevelse for alle i den situasjonen vi står i, har Kosmorama valgt å redusere kapasiteten. Det innebærer både at vi selger færre festivalpass og at det blir færre folk i salen.

Men frykt ikke! Du får sjansen til å se film selv om du ikke har festivalpass. Informasjon om enkeltbilletter kommer nærmere festival, men allerede nå kan du sikre deg klippekort!

Klippekort

Klippekort inkluderer fem filmer for prisen av fire! Klippekortet kan brukes på alle ordinære visninger på kinosenteret under festivalen, og kan deles av flere personer. Det er også en super gave å gi! Etter at du har kjøpt klippekort, kan du ta det i bruk når det fullstendige filmprogrammet slippes. Klippekort kan kun kjøpes digitalt.

Kjøp klippekort

Enkeltbilletter

Enkeltbilletter finner du i billettkategorien «Kosmorama» på kjøpssiden.

Det er mulig å kjøpe billetter til visninger uten å ha festivalpass. Enkeltbilletter kan kjøpes på nett via programsidene våre, eller på Trondheim kino sine utsalgssteder. Dersom du skal se flere filmer, kan det fort lønne seg å investere i festivalpass eller klippekort. Enkeltbilletter til årets program er ute, og finnes via filmprogrammet her på nettsiden.

Vi aksepterer ledsagerbevis.

Festivalpass

Ordinær: 1295 kr. / Honnør: 795 kr. / Student: 895 kr.

Festivalpass gir adgang til alle ordinære visninger under festivalen, og selges kun på nett.

Selv om du har kjøpt festivalpass, så må du hente ut billett til den enkelte visningen du vil se. Dette kan gjøres på nett og i Prinsen kinosenters lokaler. Du kan kun hente ut én billett per film, og festivalpasset er personlig og kan bare brukes av én person.

Festivalpass til Kosmorama 2021 er utsolgt.

 

Når du har kjøpt festivalpass, vil du etter hvert motta en epost fra oss med en kode. Med denne koden kan du hente ut billetter til alle ordinære visninger under festivalen, både på nett og i kinoens salgspunkter. Dersom du ønsker et fysisk festivalpass, kan dette hentes ut i infoskranken når festivalen nærmer seg.

Du må fremvise både festivalpass og billett ved inngang til visningene. Festivalpasset er personlig, og kan kun brukes til å ta ut én billett per tidsluke. Misbruk av festivalpasset kan føre til inndragelse. Filmene starter presis, og alle visninger er unummererte. Møt opp i god tid til visningen. Dersom det er utsolgt vil ubrukte plasser selges som rushtickets ved visningsstart.

Slik går du frem for å bestille billetter på nett:
Velg ønsket visning
Velg billettkategorien Kosmoklubben
Legg inn din kode i Kosmoklubb-feltet

Privacy/cookies

Få siste nytt i innboksen!

nei, takk