Kjøp klippekort til Kosmorama 2021!

Med våre klippekort kan du se fem filmer til prisen av fire. Det er et supert alternativ for deg som vil se mer enn et par filmer, men kanskje ikke vet om du trenger et festivalpass for hele uka.

Klippekort kan også deles mellom flere personer, altså kan du for eksempel samle fire venner og dra på film sammen med klippekortet.

Et klippekort koster 480 kroner (mens enkeltbilletter koster 120 kroner), og kan benyttes på alle ordinære visninger på Prinsen Kinosenter i festivaluka 8. – 14. mars.

Ettersom det nå er utsolgt for festivalpass til Kosmorama 2021, er klippekort kanskje den beste måten å få sett masse film under festivalen! Du kan selvfølgelig kjøpe flere klippekort hvis du ønsker, og det er en super gave å gi til en felles filmfan.

 

Programmet til den 17. utgaven av Kosmorama Trondheim internasjonale filmfestival blir offentliggjort nærmere festivalen. Vi gleder oss til å dele fantastisk film fra hele verden med dere!

Hvordan fungerer klippekort?

  • Klippekort kan kun kjøpes digitalt i Kosmorama 2021, og du finner de på denne lenken. Velg antall og fyll inn informasjon, så får du straks klippekortet tilsendt.
  • Klippekortene inkluderer fem ordinære visninger i festivalperioden.
  • Du kan ta i bruk klippekortet til å reservere plass på filmvisninger når det fullstendige programmet for Kosmorama 2021 er sluppet. Da fungerer klippekortet som et digitalt gavekort hvor du fyller inn en kode i stedet for å legge inn betaling.
  • Hvis du ikke rekker å bruke opp alle klippene, er de dessverre ikke tilgjengelig lenger utenfor festivalperioden. Men husk at du kan dele på klippekortet og gi visninger til venner og familie!
Privacy/cookies

Få siste nytt i innboksen!

nei, takk