Hjemmefestival Eks Hjemmefestival Eks Hjemmefestival Eks Hjemmefestival Eks Hjemmefestival Eks Hjemmefestival Eks

Skap festivalstemning hjemme i din egen stue!

I år er stua ditt festivalområde, og det finnes en haug av muligheter for å skape stemningen du er ute etter!

Årets festival er noe helt nytt og annerledes, men vi velger å se muligheter i digital festival og håper dere gjør det samme! Blant annet kan dere skreddersy deres egen festivalløype, og dere kan velge å se film i pysjen, fra senga, mellom Zoom-møtene – mulighetene er nærmest uendelige! I tillegg går det an å transformere stua til sitt helt eget festivalområde. Her kommer noen tips til hvordan du kan lage din egen filmfestival:


  • Pynt i stua! Kjør på med vimpler, lys, plakater og annet som skaper stemningen du er ute etter
  • Kanskje det hadde gjort seg med noen Kosmorama-effekter? På Prinsen Kinosenter får du plukket opp programkatalog og plakat, og du kan kjøpe t-skjorte eller handlenett!
  • Lag din favorittrett og ordne deg noe godt i glasset – eller kanskje du vil lage mat inspirert av filmen du skal se? Husk også at du kan bestille Kosmoramas hjemlevering av popkornmeny!
  • Med hjemmefestival bestemmer man helt selv om det er premierevisning med gallaantrekk eller om det er filmkveld med pysjen på og dyna i sofaen
  • Det sosiale med festivalopplevelsen er fortsatt viktig, og det er godt å snakke om filmopplevelser! På Letterboxd kan du skrive omtaler og lese omtaler fra andre, og du må gjerne si hva du mener om filmene i sosiale medier. Kanskje vennegjengen kan arrangere en digital filmdebatt på Zoom?

Har du rigget deg til med skikkelig festivalområde? Pyntet du deg til åpningsfest med din kohort? Vi vil gjerne se hvordan festivaluka di er! Tagg oss i bilder på Instagram med #kosmoramafilm.

Hjemmefestival Eks

Snurr film

Aktuelt