Bli med på utekino i skogen på selveste Halloween!

SpareBank1 SMN, Trondhjems turistforening og Kosmorama Trondheim internasjonale filmfestival inviterer til en magisk filmopplevelse ute i naturen! På selveste Halloween setter vi opp storskjermen på Rønningen og viser film for både store og små i stemningsfulle omgivelser: klokken 16 blir det familievisning av filmen Hotel Transylvania (2012), og når mørket senker seg klokken 20 er det tid for å skru skrekkfaktoren opp et par hakk med The Cabin in the Woods (2012). Du kan lese mer om filmene lengre ned i teksten.

Filmvisningene koster 50 kroner per person og krever påmelding/kjøp i forkant via billettlenken. Hver person kan ta ut maks fire billetter til familievisningen, og maks to billetter til kveldsvisningen.

I tillegg til en helt spesiell filmvisning, håper vi dere også vil ta del i en flott friluftsopplevelse med felles tur til Rønningen. De som skal til første filmvisning oppfordres til å gå, trille eller sykle fra Smistad (ruten er omtrent 3 kilometer). Til kveldsvisningen arrangerer vi felles gåtur med oppstart i Granåsen kl.17.30. Her blir man møtt av turledere fra DNT Ung – og kanskje møter man på noen lumske skapninger i skogen? Gåturen er omtrent 3 kilometer lang. Vi anbefaler alle å ta på gode sko og ha med hodelykt.

Vi setter opp bålpanner og noen sittegrupper på området hvor filmvisningen skal være, men anbefaler alle å ta med varme klær og gjerne sitte- eller liggeunderlag. Bua på Rønningen vil være åpen i forkant av visningene for kjøp av snacks, men du er også hjertelig velkommen til å ta med eget. Kanskje noe varmt å drikke hadde vært godt? Arrangementet er alkoholfritt.

COVID 19-RETNINGSLINJER

  • Arrangementet overholder alle retningslinjer for smittevern. 
  • Alle som har symptomer på luftveisinfeksjon bes holde seg hjemme. 
  • Det vil være en kapasitet på maks 200 per visning og enmetersregelen skal praktiseres. Vi setter opp noen sittegrupper med god avstand til hverandre, ellers bes publikum om å plassere seg med god avstand til andre.
  • Man må registrere oppmøte/melde seg på arrangementet på forhånd gjennom billettlenken.
NØKKELINFO
Når: Lørdag 31. oktober
Hvor: Rønningen
Hva: Filmvisning av Hotel Transylvania (kl. 16.00) og The Cabin in the Woods (kl. 20.00)
Billetter: Koster 50 kroner per stykk og fås her

VISNING KL. 16: HOTEL TRANSYLVANIA (2012)

Hotel Transylvania er stedet hvor alle monstre og rare vesener kan komme for å virkelig slappe av. Hoteleieren Dracula sørger for at Bigfoot, Frankenstein og resten av gjengen har alt de trenger for å nyte hotellferien sin uten å bli forstyrret av mennesker. Men det meste begynner å gå skeis når en vanlig mann forviller seg inn på hotellet, og attpåtil forelsker seg i Draculas datter!

 

91 minutt / norsk tale / aldersgrense 7 år

VISNING KL. 20: THE CABIN IN THE WOODS (2012)

En vennegjeng reiser til en avsidesliggende hytte i skogen, hvor det ikke tar lang tid før skremmende hendelser begynner å inntreffe. Snart innser vennene at de er i fare, men alt er ikke som det virker. The Cabin in the Woods låner litt fra alle skrekkfilmene du noen gang har sett, kaster det i kverna og kommer opp med noe helt eget. Filmen er en dekonstruksjon av den klassiske skrekkfilmen, og hylles av både kritikere og publikum for hvordan den klarer å være skummel og morsom på en og samme tid.

95 minutt / USA / aldersgrense 15 år

Privacy/cookies

Få siste nytt i innboksen!

nei, takk