Mer drive-in-kino på påskeaften!

Så fantastisk morsomt å se at folk ble glade for muligheten til å gå på drive-in-kino i Trondheim! Visningene vi arrangerte 7. april ble utsolgt på under ett døgn. Derfor er vi veldig glade for at vi kan avsløre at det blir mer drive-in-kino! Lørdag 11. april, altså selveste påskeaften, inviterer Kosmorama og TrøndelagKraft til drive-in-kino på Dahls Arena med fire ulike filmvisninger gjennom dagen.

Dette er dagens filmprogram:

Kl. 11.30: Elleville Elfrid (2020)
Kl. 14.15: Flukten over grensen (2020)
Kl. 17.30: Fjols til fjells (2020) [utsolgt]
Kl. 20.30: Ford v Ferrari (2019)

Vi antar at vi ikke er alene om å savne muligheten for å se film i et stort format og i et større fellesskap. Vi er derfor veldig glade for at TrøndelagKraft og Kosmorama i fellesskap kan tilby filmer som skulle gått på kino i påsken på storskjerm på Dahls Arena. Vi ønsker også å takke samarbeidspartnerne Trondheim Kino, Medialab AS og Kjeldsberg Eiendom som gjør dette arrangementet mulig.

Dermed er det duket for en heidundrende kinodag på påskeaften, og vi håper mange vil tilbringe dagen sammen med oss.

Retningslinjer for deltakelse

Vi gleder oss til å kunne skape en felles filmopplevelse innenfor trygge rammer i en tid hvor vi blir bedt om å holde sammen – på  avstand. For å få til det, er det viktig at alle følger disse kjørereglene for en god og trygg opplevelse:

 

– Du må være helt frisk for å være publikum. Dersom du føler deg syk eller kan ha symptomer, må du holde deg hjemme.

– Det kan være maks to voksne per bil.

– Alle i bilen må komme fra samme husstand.

– Du må ha en vanlig personbil, husk å huke av på størrelse ved billettkjøp.

– Billetter må kjøpes på forhånd, via Hoopla.

– Billett må medbringes enten på telefon-skjerm eller papir slik at den kan fremvises gjennom lukket bilvindu.

– Alle må sitte i bilen under filmvisningen. Det er ikke tillatt å sitte oppå eller utenfor bilen.

– Kjør ut igjen så raskt som mulig etter at filmen er over. Skal du se flere filmer, må du fortsatt kjøre ut og inn igjen mellom filmene.

– Arrangementet er rusfritt.

 

Husk å gå på toalettet fra avreise hjemmefra. Kle dere godt så dere holder varmen i bilen. Pakk en piknikkurv eller ta med påskeegget. Lyden kommer fra FM-sender, ta gjerne med en ekstra radio i bilen, så slipper dere å gå tomme for batteri.

Praktisk info:

– Én billett gjelder for én bil

– Vi oppfordrer til å ikke la bilen stå på tomgang, kle dere derfor godt og ta eventuelt med pledd eller annet å varme seg på

– Lyd fra filmen vil spilles av gjennom bilradioen, frekvens 103.8 på FM

– Vi anbefaler å ta med bærbar FM-radio som går på batteri.

– Det vil ikke bli opplyst om toalettfasiliteter, men vi har nødtoaletter ved behov som helsepersonell fører publikum til og vaskes etter hver bruk.

– Vi forbeholder oss retten til å vise bort personer som ikke følger retningslinjene som er beskrevet over

Om filmene:

Elleville Elfrid (2020) – visning kl. 11.30 – aldersgrense: tillatt for alle

Elleville Elfrid vil lage et spektakulært sirkus på Soltoppen for bestevennen Henrik. Hun planlegger et magisk trylletriks, men når tøffe Johnny flytter inn i nabolaget endrer alt seg. Henrik er imponert over den nye gutten og alle de kule lekene hans, og Elfrid føler seg utenfor. Når Elfrid presser Henrik til å velge bestevenn, rømmer han hjemmefra. Nå må Elfrid og Johnny samarbeide. Hun vil redde sirkuset, men det aller viktigste er å redde vennskapet med Henrik.

Elleville Elfrid er en varm og morsom familiefilm full av fart og eventyr der tre barn på sykkeltur oppdager hvor magisk vennskap kan være.

Flukten over grensen (2020) – visning kl. 14.15 – aldersgrense 9 år

Det er desember 1942, og fire barn er på flukt. Sarah og Daniel er jøder og skal sendes ut av landet. De har gjemt seg i kjelleren til Otto og Gerdas familie, men nå er de oppdaget og foreldrene arrestert. Otto og Gerda bestemmer seg for å hjelpe sine nye venner. Gjennom snøtunge skoger flykter de fire barna fra tyske soldater. Målet er å komme seg til Sverige. Det blir en flukt på liv og død. Heldigvis møter de gode hjelpere underveis. Men hvem kan de egentlig stole på?

Vi har fortalt historiene igjen og igjen – på film, i bøker, i avisene – men alltid for voksne. Endelig kommer en film fra krigen for hele familien. Flukten over grensen er en spenningsfilm om tillit og vennskap, om frykt og om stort mot hos små mennesker.

Suksessforfatter Maja Lunde har skrevet manus til Flukten over grensen. Filmen er basert på hennes prisvinnende bok fra 2012 og er spennende, rørende og tankevekkende historie basert på historiske hendelser.

Fjols til fjells (2020) – visning kl. 17.30 – aldersgrense 6 år

Fjols til fjells er en oppfølger til og er inspirert av den folkekjære klassikeren fra 1957 med samme navn. Filmen utspiller seg i den moderne norske fjellheimen og tar med skjevt blikk for seg nordmenns høyt elskede påskeferietradisjoner.

Den unge og altfor serviceinnstilte hotellresepsjonisten Poppe må brått og uventet ta ansvaret for hele hotellet gjennom den hektiske påskeuken. Det oppstår umiddelbart kaos når krevende skigjester, frustrerte hyttenaboer, klønete dansker, festglade ungdommer og misfornøyde ansatte møtes til en påskeferie fylt med de merkeligste historier, konflikter og overraskelser. Og det blir ikke enklere når det skal legges til rette for et tradisjonelt barneskirenn, en gigantisk afterski og en respektfull feiring av påskens egentlige budskap – samtidig!

Ford v Ferrari (2019) – visning kl. 20.30 – aldersgrense 9 år

Fra regissøren av Walk the Line og Logan kommer den sanne historien om kampen mellom Ford og Ferrari under billøpet Le Mans i 1966

Oscar-vinnere Matt Damon og Christian Bale spiller i Ford v Ferrari, basert på den sanne historien om den amerikanske bildesigneren Carroll Shelby (Damon) og den fryktløse britiske sjåføren Ken Miles (Bale), som sammen bygde en revolusjonær racerbil for Ford Motor Company for å vinne mot Ferrari i det kjente 24-timers billøpet Le Mans i Frankrike i 1966.

Arrangementet er et samarbeid mellom TrøndelagKraft, Kosmorama Trondheim internasjonale filmfestival, Trondheim Kino, Kjeldsberg Eiendom og Medialab.

Privacy/cookies

Få siste nytt i innboksen!

nei, takk