Drive-in-kino i påskeuka

Sammen med SpareBank 1 SMN ønsker Kosmorama store og små velkommen til drive-in-kino på Dahls Arena utenfor E. C. Dahls Bryggeri tirsdag kveld i påskeuka. 7. april fra klokken 15.30 viser vi hele tre filmer: Flåklypa Grand Prix, Blues Brothers og Børning.

Kinoer og cinematek er for tiden ikke åpne, og vi tror ikke vi er alene om å savne en felles filmopplevelse. Derfor er vi veldig glade for å kunne tilby tre filmvisninger som publikum kan oppleve sammen på storskjerm. Vi tror dette blir en fantastisk morsom og stemningsfull inngang på påsken, og håper mange vil tilbringe ettermiddagen eller kvelden med oss. 

Vi gleder oss til å kunne skape en felles filmopplevelse innenfor trygge rammer i en tid hvor vi blir bedt om å holde avstand. For å få til det, er det viktig at alle følger disse kjørereglene for en trygg opplevelse:   

 • Du må være helt frisk for å være publikum. Dersom du føler deg syk eller kan ha symptomer, må du holde deg hjemme.
 • Det kan være maks to voksne per bil.
 • Alle i bilen må komme fra samme husstand.
 • Du må ha en vanlig personbil, husk å huke av på størrelse ved billettkjøp.
 • Billetter må kjøpes på forhånd, via Hoopla.
 • Billett må medbringes enten på telefon-skjerm eller papir slik at den kan fremvises gjennom lukket bilvindu.
 • Alle må sitte i bilen under filmvisningen. Det er ikke tillatt å sitte oppå eller utenfor bilen.
 • Kjør ut igjen så raskt som mulig etter at filmen er over. Skal du se flere filmer, må du fortsatt kjøre ut og inn igjen mellom filmene.
 • Arrangementet er rusfritt.

 

Kle dere godt, ta med påskeegget eller annen ønsket snacks og kom på en drive-in-kveld fylt med fart, spenning og god musikk!

Arrangementet er et samarbeid mellom Sparebank 1 SMN, Kosmorama Trondheim internasjonale filmfestival, Trondheim Kino, R. Kjeldsberg AS , Heimdal Bolig, Norgesgruppen og Medialab. Takk til Freidig IL og PCM.

Om filmene:

FLÅKLYPA GRAND PRIX (1975) [visningen er utsolgt]

Klokken 15.30 – finn billetter her

Ivo Caprinos tidløse familiefilm har beholdt sin plass i hjertene til store og små gjennom flere tiår, og ikke uten grunn! Møt Reodor Felgen, Solan, Ludvig og de andre sjarmerende karakterene som bor i Flåklypa. Ta med hele familien og bli med på et ellevilt eventyr når Reodor Felgen og vennene hans bestemmer seg for å bygge en bil og delta i århundrets billøp.

[The Blues Brothers (1980) [visningen er utsolgt]

Klokken 18.30 – finn billetter her

I John Landis’ legendariske musikk-komedie møter vi John Belushi og Dan Aykroyd som de to halvkriminelle brødrene «Joliet» Jak og Elwood Blues. For å redde barnehjemmet de vokste opp på fra konkurs, arrangerer brødrene en veldedighetskonsert. Men prosjektet byr på problemer, og det spares ikke på kruttet etterhvert som de får politiet og andre på nakken. Dette er en film spekket med heftig komikk og fantastisk musikk fra artister som James Brown og Aretha Franklin. I år er det 40 år siden Landis tok Belushi og Aykroyds velkjente karakterer fra deres Saturday Night Live-sketch til kinolerretet og filmen har for lengst fått status som kultklassiker.

  

Børning (2014) [visningen er utsolgt]

Klokken 22.00 – finn billetter her

Børning er en norsk komedie med kjente fjes som Anders Baasmo Christiansen, Sven Nordin, Otto Jespersen og Jenny Skavlan på rollelista. En gjeng bilentusiaster bestemmer seg for å arrangere et ulovlig gaterace som går hele veien fra Oslo til Nordkapp. Det blir en actionfylt og ellevill opplevelse som utfordrer både bilene og menneskene. Børning ble en real kinosuksess da den kom, og har fått én oppfølger mens en tredje film kommer til høsten. 

Praktisk info:

 • En billett gjelder én bil og alle personene inni den, men vi minner om at det kan være maks to voksne og at alle i bilen må komme fra samme husstand. Man må kjøpe separate billetter per film.
 • Vi oppfordrer til å ikke la bilen stå på tomgang, kle dere derfor godt og ta eventuelt med pledd eller annet å varme seg på
 • Lyd fra filmen vil spilles av gjennom bilradioen, frekvens 103.8 på FM
 • Det vil ikke bli tilgang på toalettfasiliteter
 • Vi forbeholder oss retten til å vise bort personer som ikke følger retningslinjene som er beskrevet over
Privacy/cookies

Få siste nytt i innboksen!

nei, takk