Tusen takk for i år!

Kosmorama er over for i år – og for en uke det har vært! Det har vært fantastisk å se så mange flotte publikummere både på Prinsen Kinosenter og rundt omkring på våre arrangementer i byen. Det har vært stor stas å arrangere festival med mange fullsatte saler, Amazing Grace i Vår Frue kirke, kulinarisk kino på Bula Neobistro og Alma’s, flere trønderske premierer, flotte programgjester, magisk utekino på Solsiden, Film med ord på Lokal Scene – og mye mer!

Vi ønsker å takke alle som har vært innom festivalen i løpet av uka, i tillegg til våre fantastiske frivillige og samarbeidspartnere. Vi håper dere har kost dere like mye som oss og hatt mange gode filmopplevelser under årets festival – og kanskje fått noen flere perspektiv på verden.

Nå er vi snart klare til å vende blikket mot Kosmorama 2021, og hvis du også er det, kan du allerede nå kjøpe ditt festivalpass – Earlybird-billetter er i salg nå og fram til 20. mars. Det er et begrenset antall, så her gjelder det å være rask. Kjøp ditt Earlybird-festivalpass nå!

Privacy/cookies

Få siste nytt i innboksen!

nei, takk