Spesialvisning: Brewmaster med Gulating

Gulating Ølutsalg Byhaven og Kosmorama inviterer til spesialvisning av dokumentaren Brewmaster (2018) på en hemmelig lokasjon på Byhaven kjøpesenter lørdag 7. mars klokken 15. Oppmøte er på ølutsalget til Gulating på Byhaven, før du blir ført til det hemmelige lokalet hvor filmen vil bli vist. Der blir du møtt med popcorn og Kosmoramas Cinematic Pilsner produsert av Austmann Bryggeri. Det blir en snakk om øl av Gulatings kjøpmann Tommy Holen Helland før filmen kjører. Underveis kan du kjøpe forfriskninger.

Billetten inkluderer popcorn og en velkomstdrink. Finn billetter her!

Arrangementet har 18 års aldersgrense.

om filmen:

I dokumentaren Brewmaster følger vi både en ung, ambisiøs advokat fra New York som drømmer om å bli bryggerimester og en profesjonell ølbrygger fra Milwaukee som prøver å bli en Master Cicerone, altså å oppnå den høyeste graden innenfor det prestisjetunge ølsertifiseringsprogrammet. Med på å fortelle historien er kjente skikkelser innenfor bryggeri-industrien som Garrett Oliver, Jim Koch, Vaclav Berka, Ray Daniels, Charles Papazian og Randy Mosher. Brewmaster er et cinematisk portrett av øl, de som elsker øl og de som lager øl. På kunstnerisk vis fanger dokumentaren håndverket, lidenskapen og innovasjonen innenfor bryggeri-industrien.

Privacy/cookies

Få siste nytt i innboksen!

nei, takk