Film med ord: Thelma & Louise

Søndag 8. mars klokken 20 ønsker Kosmorama «Film med ord» velkommen tilbake til Trondheim, og etter fullt hus under fjorårets festival tipper vi resten av byen også gjør det! Billetter finner du her.

Konseptet er som følger: Helt uten forberedelser skal et lite knippe skuespillere framføre et filmmanus live foran publikum. Skuespiller Rolf Kristian Larsen (Heimebane, Mannen som elsket Yngve) tar med seg tre kjente navn fra Trøndelag teater, og de fire skal lose deg gjennom en filmklassiker så godt det lar seg gjøre når man får manus, roller og diverse utfordringer presentert plutselig og fortløpende på scenen.

Mens Rolf Kristian Larsen har regien, er det skuespillerne Ingrid Giæver, Andreas Tønnesland og Maria Austgulen som skal til pers på Lokal Scene denne kvelden.

I anledning 8. mars har vi valgt Ridley Scott’s ikoniske roadmovie Thelma & Louise (1991), hvor to kvinner ender opp på flukt fra ektemann, kjæreste og politiet. Dialogen vil gå på engelsk, mens sceneinstruksjonene gis på norsk. Vi gleder oss til en spontan og improvisert fortolkning på festivalens siste kveld!

Arrangementet har aldersgrense 20 år.

Privacy/cookies

Få siste nytt i innboksen!

nei, takk