Festivalmat på Kosmorama 2020

Med så mange filmvisninger og arrangementer går timene fort unna når du er på festival og da er det viktig med god mat og drikke mellom slagene. Også i år er det Cafe Ni Muser som står for festivalkafeen i foajeen på Prinsen Kinosenter. I tillegg samarbeider vi med flere spisesteder rundt om i byen om å tilby rabatterte priser til sultne festivalgjengere med festivalpass.

Festivalkafeen på Prinsen Kinosenter

Under årets festival har vi i samarbeid med gjenbrukskonseptet Brukom gjort om deler av foajeen på Prinsen Kinosenter til en kafé hvor du kan nyte mat og drikke før, mellom og etter filmvisningene. Festivalkafeen drives av Cafe Ni Muser, og er åpen fra 12 til 22 hver dag.

Festivalkafeen vil være et naturlig samlingspunkt for publikum som vil planlegge dagens filmløype, diskutere de beste opplevelsene fra programmet, og få seg en pust i bakken mellom visningene. Blant mattilbudet som finnes her, er en buffet som inneholder dagens suppe, salat og brød til 95 kroner.

I tillegg vil det være mulig å kjøpe drikke til visninger i Prinsen sal 2 fra og med torsdag til søndag klokken 18. Du kjøper bongen i festivalkafeen og tar med bongen til sal 2 hvor du får utlevert drikken. 

Som et alternativ til festivalkafeen, anbefaler vi Cafe Ni Musers lokaler like over gata fra Prinsen Kinosenter. Her kan du få et utvidet mattilbud i rolige omgivelser hver dag under festivalen – og ellers.

Åpningstider festivalkafeen: 

Mandag til søndag kl. 12.00 – 22.00

Her kan du få rabatt med festivalpasset ditt

Ved fremvisning av festivalpass kan du få 15 prosent avslag på mat på disse spisestedene:

Alma’s bar og kjøkken

På Alma’s serveres lunsj og middag, samt småretter. På menyen finner du smaksbomber som pepperbiff, hamburger med jalapenos og green curry fiskesuppe. Alma’s ligger i Kongens gate, kun 5 minutters gange fra Prinsen.

Menyen finner du her.

Kalas & Canasta

Her får du kjøpt lunsj og middag laget av kortreiste råvarer. Kalas ligger på Bakklandet, bare 10 minutters gange fra Prinsen Kinosenter.

Menyen finner du her.

Persilleriet

Persilleriet er stedet for deilig vegetarmat! Her får du kjøpt vegetarburgere og wraps i tillegg til dagens middag. Persilleriet ligger i Erling Skakkes gate, rett ovenfor Trøndelag teater, kun 5 minutters gange fra Prinsen Kinosenter.

Menyen finner du her.

Privacy/cookies

Få siste nytt i innboksen!

nei, takk