70-tallsfest og Saturday Night Fever

Gjør deg klar til en festkveld i discoens ånd når vi inviterer til festvisning av en av de mest berømte dansefilmene noensinne, Saturday Night Fever (1977), fredag 6. mars under Kosmorama 2020. Her møter vi John Travolta i rollen som den 19-årige Tony Manero, som bruker dansen til å flykte fra den harde virkeligheten i arbeiderklassens Brooklyn.

Før filmen kan du svinge deg til de ikoniske Bee Gees-låtene og andre slagere når vi varmer opp til filmen med førfest og DJ på Cafe Ni Muser. Her blir det også mulighet for å få den ultimate 70-tallslooken med hårstyling fra Adam og Eva. Vi lover diskokule og upåklagelig stemning!

Førfesten starter klokken 18.00 hos Cafe Ni Muser, og filmstart er klokken 20.00 i Prinsen 6.

Billetter koster 200 kroner, og inkluderer film og førfest. Dette arrangementet er ikke inkludert i festivalpass for Kosmorama 2020. Du kan også velge å kjøpe billett til kun filmvisning. Finn dine billetter her!

 

Privacy/cookies

Få siste nytt i innboksen!

nei, takk