Spesialvisning: The Biggest Little Farm

Søndag 8. mars klokken 14 inviterer vi til spesialvisning av dokumentarfilmen The Biggest Little Farm. Filmen introduseres av Elin og Carl Erik S. Östlund fra Skjølberg gård. De vil snakke litt om hva som driver dem til å jobbe med landbruk og skape nye relasjoner mellom dyr og planter. De vil også ha med smaksprøver til publikum fra sin egen produksjon.

Visningen finner sted i Kongesalen, og det er derfor begrenset plass. Visningen er ikke inkludert i festivalpass. Finne dine billetter her!

I The Biggest Little Farm følger vi ekteparet John og Molly Chester gjennom åtte år. De har kjøpt 80 hektar jordbruksland for å oppfylle drømmen om en bærekraftig økologisk gård som drives i pakt med naturen. De må lære alt om jordbruk og det biologiske mangfold for å klare å transformere det knusktørre landområdet til en storgård med frukttrær og 850 dyr. Med seg har de nestor Alan York, og sammen drives de av visjonen og ambisjonen om at naturen har en løsning for alt så lenge man legger til rette for dette – selv når problemene tårner seg opp og naturen viser seg å være sterkere enn mennesket, tross alt. Det er et sterkt møte mellom mennesker, dyr og det fantastiske mangfoldet man får oppleve når man lever tett på naturen.

Se trailer her!

Privacy/cookies

Få siste nytt i innboksen!

nei, takk