Sensasjonen Parasitt i svart-hvitt på Kosmorama!

Et ras av priser, deriblant beste film som første ikke-engelskspråklige film, og himmelhøye publikumstall – Parasitt har uten tvil tatt verden med storm. Og det med rette. Bong Joon-Hos mesterverk er en enestående filmopplevelse som skildrer klasseforskjeller i Sør-Korea med presisjon, uforutsigbarhet og svart humor. Dette er en film du vil vite minst mulig om før du setter deg i kinosalen for å bli forbløffet.

Motivert av sin kjærlighet for klassisk film, lagde Joon-Ho en svart-hvit versjon av filmen, og denne vil nå være tilgjengelig for et eksklusivt antall visninger på norske kinoer. Kosmorama og Trondheim Kino har gleden av å dele at Parasitt i svart-hvitt vil vises  under festivalen – fredag 6. mars klokken 19:30! Billetter finner du her!

Den svart-hvite versjonen av filmen ble laget allerede før Parasitt hadde sin premiere i Cannes i 2019. Regissøren har selv sagt at han synes filmen får et helt annerledes uttrykk i svarthvitt, blir enda mer intens og at det fremhever skuespillerprestasjonene. Har du ennå ikke sett filmen, er dette en gyllen mulighet til å gjøre det. Har du allerede sett Parasitt i farger, kan vi på det sterkeste anbefale et gjensyn med svart-hvit-utgaven.

Vi gleder oss til å kunne vise dere denne sensasjonen av en film på stort lerret!

 

Parasitt (svart-hvitt) – Fredag 6. mars klokken 19:30 – Prinsen 5 – billetter

 

Privacy/cookies

Få siste nytt i innboksen!

nei, takk