Du kan nå kjøpe digitale klippekort til festivalen

Under Kosmorama 2020 tilbyr festivalen for første gang digitale klippekort! Disse kan kjøpes via Trondheim Kinos nettsider og er veldig enkle å ta i bruk.

Et Kosmorama-klippekort koster 440 kroner, og gir tilgang på hele fem ordinære filmvisninger under festivalen. Klippekortene er, i motsetning til festivalpass, ikke personlige. Det betyr at man kan gå sammen om å bruke et klippekort. Kanskje har vennegjengen på fem én film de vil se sammen? Da er klippekortet en strålende løsning! Klippekortet er også veldig gunstig for deg som vil se mye film under festivaluka, men som kanskje ikke føler at du rekker å se såpass mye at du vil kjøpe festivalpass. Eller kanskje du vil gi det bort i gave til noen? Og det går selvfølgelig an å kjøpe mer enn ett klippekort, hvis du ønsker det.

Det digitale klippekortet sendes til din epost etter kjøp. Der mottar du en kode. Ved kjøp av billett til Kosmorama-visninger på trondheimkino.no, kan du nå velge «Kosmorama klipp» som alternativ i tillegg til normal billett for Kosmorama og Kosmoklubb-billett for festivalpassholdere. Velger du «Kosmorama klipp», må du i neste omgang fylle inn kontaktinfo og din klippekort-kode. Herfra er det bare å trykke seg videre, og vips! Du har tatt i bruk ditt digitale klippekort.

 

Følg med på nettsiden og Facebook-arrangementet for flere nyheter om Kosmorama 2020 i tiden framover!

Privacy/cookies

Få siste nytt i innboksen!

nei, takk