Amanda Kernells Charter åpner årets festival!

Kosmorama Trondheim internasjonale filmfestival har gleden av å avsløre at åpningsfilm under Kosmorama 2020 er Charter av Amanda Kernell! Åpningen finner sted på Prinsen Kinosenter mandag 2. mars.

Her finner du billetter til visning av Charter 2. mars klokken 21:00!

Charter kommer nærmest direkte fra Sundance filmfestival, som er en av verdens mest prestisjetunge festivaler. Der høstet den lovord både fra internasjonale kritikere og publikum. I Charter møter vi Alice, spilt av Ane Dahl Torp, som ikke har sett sine to barn på to måneder etter en bitter skilsmisse. Alice tar en drastisk beslutning for å få se barna sine igjen.

Amanda Kernells forrige film, debutfilmen Sameblod , gjorde Kernell til en av de mest interessante stemmene innen skandinavisk film. Sameblod hadde norgespremiere på Kosmorama i 2017, og ble svært godt mottatt av publikum og kritikere. Filmen vant publikumsprisen under Kosmorama i 2017, i tillegg til en rekke prestisjetunge priser på filmfestivaler verden over.

Vi gleder oss til å ta imot besøk av Amanda Kernell igjen mandag 2. mars, og håper det trønderske publikummet tar henne like godt imot denne gangen som sist!

Billetter til visning av Charter på åpningsdagen er ikke inkludert i festivalpass. Flere visninger annonseres på et senere tidspunkt.

 

Se traileren her.
Privacy/cookies

Få siste nytt i innboksen!

nei, takk