Velkommen til programslippfest for Kosmorama 2020!

Torsdag 13. februar klokken 19 inviterer vi nye og gamle venner av Kosmorama til programslippfest! Dette er din sjanse til å bli blant de aller første til å se det fullstendige programmet for Kosmorama 2020.

 
Festen avholdes på Sluppen, hvor Trondheims nye mathall og kulturarena Lager 11 er klar for åpning om noen måneder. Vi setter opp buss for gjester fra Nidarosdomen til Sluppenvegen 13, og hjem igjen.
Vi deler ut den rykende ferske programkatalogen, snakker om filmene og viser trailerne til noen av filmene du kan se under festivalen på Prinsen Kinosenter i uke 10. I tillegg blir det minikonsert med Harald Relling Nielsen, lett bespisning fra Lager11 og vi presenterer vår helt nye festivalpils, brygget i anledning årets festival av Austmann Bryggeri. Denne blir selvsagt å få kjøpt i baren som er åpen hele kvelden.
 
Vi gleder oss til å dele programmet med dere!
 
Arrangementet og buss er gratis, men krever registrering. Bussen går fra Nidarosdomen (Bispegata) klokka 18:30, og tilbake igjen klokka 22:00. Arrangementet har aldersgrense 18 år.

Meld deg på arrangementet og registrer deg for buss her. Det er et begrenset antall plasser – førstemann til mølla!

Privacy/cookies

Få siste nytt i innboksen!

nei, takk